середа, 04 березня 2020 08:43

"До дурі типовий і ні про що": у мережі розкритикували новий кліп Лорак

"До дурі типовий і ні про що": у мережі розкритикували новий кліп Лорак
Співачка Ані Лорак представила новий кліп і нарвалася на критику. Фото: Instagram @anilorak

Українська співачка Ані Лорак, яка живе і працює в Москві, представила кліп на пісню "Я бы летала". Відео було зняте на тлі мальовничих пейзажів, а співачка з'являється в кадрі в ефектному вбранні, яке вигідно підкреслює фігуру.

Ролик був опублікований на офіційному каналі зірки на YouTube і викликав шквал критики. Фанати назвали відео типовим, дешевим і одноразовим. А ще порадили співачці змінити кліпмейкера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фанати порівняли Лорак з бомжем

"Щось дешевеньке, одноразове і до дурі типове", "Кліпмейкера потрібно міняти. Одне і те ж, все на один мотив", "Мені одній здається, що кліп ні про що?", "Прикро, що Лорак вже не та", "Після багатьох серйозних пісень ця дуже дешева", "Кліп схожий на попередній! Не можна придумати щось цікаве?".

У грудні торік Лорак виступала в Києві. Артистка взяла участь у новорічному концерті телеканалу "Інтер" "Головна ялинка країни", де виконала 2 пісні. Фанати тоді засуджували співачку за її привітання українцям російською мовою. Та порадили повертатися у Москву.

Зараз ви читаєте новину «"До дурі типовий і ні про що": у мережі розкритикували новий кліп Лорак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути