Ексклюзиви
четвер, 14 лютого 2013 01:00

Дівчина, якій приписували роман із Сакаашвілі, походить із родини священика

Дівчина, якій приписували роман із Сакаашвілі, походить із родини священика

25-річна співачка Іванна Мелай, яку сватали в коханки грузинського президента Михайла Сакаашвілі, в коментарі Gazeta.ua спростувала ці чутки.

"На рахунок чуток, відповім словами Шанель: "Мені все рівно, що ви про мене думаєте, я про вас не думаю взагалі". Мені приписували роман не лише із Сакаашвілі, а й з Мілевським. Він мій товариш, знайомі з ним років шість чи сім. Познайомились з ним на концерті в Одесі. Із Сакаашвілі познайомилась на початку 2011 року теж на концерті. Я там була і ведучою, і співала", - зауважує дівчина.

Потрапила вона Грузію по запрошенню і відгукнулася на цікаву пропозицію з боку одного з грузинських каналів.

"Зараз живу в Тбілісі, але через постійні поїздки по світу я вже не знаю, де мій дім. В Україні буваю нечасто через той хаос і несправедливість, які панують там. Але не зважаючи ні на що, я люблю свою батьківщину", - запевняє дівчина.

Народилася Іванна на Закарпатті. Її батьки бізнесмени.

"Я із родини священиків, мій покійний дідусь був священиком православної церкви, благочинним двох районів на Закарпатті. Мав в керуванні 66 церков. На його честь названа вулиця — вулиця Георгія Добра у Міжгір'ї. Зараз священиком мій дядько, служить в тому ж храмі, де дідусь прослужив 40 років", - зізналася Іванна.

Зараз ви читаєте новину «Дівчина, якій приписували роман із Сакаашвілі, походить із родини священика ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути