пʼятниця, 16 лютого 2024 09:41

Чоловік-француз Світоліної заявив, що його донька говоритиме "ідеальною українською"
5

Еліна Світоліна з чоловіком
Фото: instagram.com/elisvitolina
Еліна Світоліна з чоловіком
Гаель Монфіс з донькою Скай
Еліна Світоліна з чоловіком
Гаель Монфіс з донькою Скай

Чоловік тенісистки Еліни Світоліної - француз Гаель Монфіс - запевнив, що їхня донька Скай розмовлятиме українською мовою.

У інтерв'ю Tribuna.com спортсмен зізнався, що за кілька років до повномасштабної війни він приїжджав з коханою у Київ та Одесу. Тенісист скуштував борщ та зміг вивчити декілька слів.

"Зараз ми родина, у нас є донька, тому вдома ми поєднуємо культури. Ми обидва вчимося поєднувати наші культури. Зараз усе інакше звичайно. Ми не можемо більше поїхати в Україну разом. Так, Еліна іноді їздить туди без мене. Для мене вона - герой. Я завжди їй кажу, що мені важко бачити свою дружину в країні, де триває війна. Це ж ризиковано, до того ж у нас дитина. Авжеж це все - непросто. Вона дуже хоробра і дуже любить свою країну, а я маю її підтримувати. Я не розумію всього, що відбувається в Україні, але моя робота - підтримувати свою дружину і допомагати їй досягати того, чого вона хоче", - зазначив Монфіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пономарьов виклав фото дорослого сина

Додав, що поки не опанував українську, але працює над цим.

"Спочатку Еліна вчила мене російської мови, а потім вона перейшла на українську, тому роботи в мене побільшало! Так, мені складно починати вчити все спочатку, але я вже знаю трошки української - "Добрий день!" (сміється). Доводиться прилаштовуватися. Навіть якщо я не зможу вивчити, знаю напевно, що моя донька говоритиме ідеальною українською, а це - найголовніше", - запевнив чоловік.

Гаель наголосив, що пишається українцями.

"Я хочу сказати українцям, що я дуже захоплююся вами. Українці борються і намагаються вижити. Я бачу, скільки сил вкладає моя дружина в цю боротьбу, також трошки їй допомагаю. Ще до війни я надсилав кошти в Україну за кожен зроблений ейс (подачу навиліт - Gazeta.ua). В кінці минулого року ми зібрали гроші для фонду Еліни й України перед US Open у Штатах. Я дуже підтримую свою дружину, а моя дружина - українка, тому я завжди готовий їй допомогти", - підсумував тенісист.

Еліна Світоліна знялась для Vogue Ukraine Edition. Для фотосесії зірці підібрали сміливі образи. Вона позувала в сукні максі з глибокими розрізами. Крім цього приміряла діловий костюм з розстебнутою сорочкою.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік-француз Світоліної заявив, що його донька говоритиме "ідеальною українською"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути