Ексклюзиви
четвер, 29 серпня 2024 09:57

"Це ганьба" - Оля Полякова поскаржилась на вчинок українки за кордоном
3

Оля Полякова
Фото: instagram.com/polyakovamusic
Оля Полякова
Оля Полякова

Українська співачка Оля Полякова розповіла про неприємну ситуацію, яка сталася з нею за кордоном.

У своєму Instagram артистка зазначила, що поверталася з відпочинку до України й вимушено зупинилася у Польщі для пересадки.

"Вчора вранці я мала вилетіти з Ніцци до Варшави, але я сплутала час. Я купую нові квитки на літак, потяг. Таки потрапила на літак, прилетіла до Варшави, і що ви думаєте? Виїхала завчасно і потрапила в затор, бо була аварія", - пояснила жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уникаю душних людей" - Цибульська відповіла, як рятується від спеки

Після цього водійка таксі запропонувала зірці пересісти до іншого авто, де вже перебувала пасажирка. Дівчина з України відмовилася їхати до вокзалу з Поляковою.

"Водійка просить інше таксі мене взяти, а там сидить дівчина-українка і каже - ні. Водійка каже, що це ж ваша співачка Оля Полякова. І ця коза українська не дозволила мені сісти в таксі. Вона встигла, а я дивом потрапила. Ми проїхали той поворот, і я влетіла в потяг. Водійка залишилася на пероні з речами, завтра буде окремо відправляти в Україну. Але українці, які не підтримують одне одного - це ганьба", - обурилася виконавиця.

Раніше Полякова влаштувала фотосесію з дорослою донькою Марією. Зіркова сім'я позувала в легких сукнях з квітковим принтом. Оля доповнила образ зеленими туфлями, зачіскою з чубчиком і ніжним макіяжем. Марія постала перед камерою у рожевому взутті та з мінімалістичними прикрасами.

Зараз ви читаєте новину «"Це ганьба" - Оля Полякова поскаржилась на вчинок українки за кордоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути