вівторок, 04 грудня 2012 12:30

Будинок Емі Вайнхаус продали за 2 млн фунтів

Особняк британської співачки Емі Вайнхаус, в якому вона померла в 2011 році, був проданий в Лондоні на аукціоні за 1,98 мільйона фунтів стерлінгів після того, як сім'я артистки знизила стартову ціну на нього на мільйон фунтів, йдеться в повідомленні аукціонного дому McHugh & Co .

Кілька місяців тому батько співачки Мітч виставив чотириповерховий будинок у лондонському районі Кемден на продаж за 2,7 мільйона фунтів, проте бажаючих купити його було небагато, а ті, хто цікавився, були не в змозі заплатити таку суму. У результаті сім'я Вайнхаус вирішила виставити будинок на відкритий аукціон, при цьому знизивши його вартість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько Емі Уайнхаус заборонив ставити п'єсу про свою доньку

Підсумкова ціна особняка трохи перевищила стартову ціну в 1,7 мільйона фунтів. В аукціонному каталозі в описі лота не говорилося нічого про те, що це будинок співачки або про те, що саме тут вона була знайдена мертвою в липні 2011 року після отруєння алкоголем.

Фанати співачки, які постійно чергують на площі перед особняком, змусили родину відмовитися від планів зробити тут центральний офіс благодійного фонду допомоги страждаючим алкогольною і наркотичною залежністю, названий на честь Вайнхаус. Особняк з трьома спальнями повністю відремонтований, у ньому є спортзал та кімната зі звукоізоляцією, де Вайнхаус займалася музикою. На будинку скоро повинна з'явитися меморіальна табличка з ім'ям співачки.

Зараз ви читаєте новину «Будинок Емі Вайнхаус продали за 2 млн фунтів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути