середа, 15 серпня 2018 15:01

52-річна зірка "Карткового будиночка" одружилася з молодим красенем

52-річна голлівудська актриса Робін Райт вийшла заміж за піар-менеджера Saint Laurent Климента Жиро, 31 рік. У мережі з'явилися перші знімки зі святкової церемонії.

Автор: Cosmo
  Робін Райт та Клемента Жироде вперше побачили разом 2017 року на Тижні моди у Парижі
Робін Райт та Клемента Жироде вперше побачили разом 2017 року на Тижні моди у Парижі

Весілля пари відбулося у суботу, 11 серпня. Скромна церемонія пройшла у французькому містечку Ла-Рош-сюр-ле-Бюї. Наречена була одягнена у довгу білу сукню і босоніжки на плоскій підошві, а її коханий віддав перевагу білій сорочці, жилету і штанам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молода і вільна: як розважається Хайден Панеттьєрі без Кличка

  52-річна голлівудська актриса Робін Райт вийшла заміж за піар-менеджера Saint Laurent Климента Жиро, 31 рік Фото: Instagram
52-річна голлівудська актриса Робін Райт вийшла заміж за піар-менеджера Saint Laurent Климента Жиро, 31 рік Фото: Instagram

На весілля були запрошені лише найближчі друзі та родичі пари. Серед гостей церемонії помітили доньку Робін Райт від шлюбу з Шоном Пенном - Ділан Френсіс. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала відео весільної вечірки в етностилі під тегом "Weddin vibes".

Робін Райт та Клемента Жироде вперше побачили разом 2017 року на Тижні моди у Парижі. Пізніше їх заскочили за поцілунками під час відпочинку.

Перші повідомлення про те, що американська актриса таємно вийшла заміж за піар-менеджера французького будинку Saint Laurent, з'явилися в ЗМІ в березні 2018 року. Приводом для таких припущень стали обручки, помічені на їхніх пальцях. Але тоді пара ніяк не коментувала новину.

Для Робін Райт це третій шлюб. У 1986-1988 роках вона була заміжня за актором Дейном Візерспуном. Другим чоловіком Робін був актор Шон Пенн.

Зараз ви читаєте новину «52-річна зірка "Карткового будиночка" одружилася з молодим красенем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути