середа, 15 серпня 2018 08:29

Молода і вільна: як розважається Хайден Панеттьєрі без Кличка

Молода і вільна: як розважається Хайден Панеттьєрі без Кличка
Хайден Панеттьєрі розважається на повну після розлучення з Володимиром Кличком. Фото: pravda.com.ua

Американська акторка Хейден Пенеттьєрі, котра має 3-річну доньку від боксера Володимира Кличка, розважається і на повну насолоджується своєю свободою. 28-річна зірка зустрічалася із спортсменом 9 років.

Нещодавно Пенеттьєрі помітили напідпитку в товаристві нового кавалера Брайана Хікерсона. Як стверджують свідки, акторку, котра переборщила з алкоголем, нудило, пише radaronline.com.

"Вона дуже довго працювала і потребує перерви. Хайден молода, вільна дівчина. Кожній жінці її віку, і особливо тій, яка перебуває в центрі уваги, дозволено розважатися", - наголосила мама Хейден, Леслі Вогель.

Вона запевнила, що з дочкою все гаразд, і та особисто контролює її поведінку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хайден Панетьєрі ледве прикрила груди відвертою сукнею на червоній доріжці екологічної премії

"Я тепер поруч, живу просто за рогом. Приділяю їй багато уваги. Усі припускаються помилок, але коли ти під прицілом камер, навіть найдрібнішу похибку роздмухують до надзвичайних розмірів".

У 2013 році відомий боксер Володимир Кличко та Хайден Панеттьєрі заручились. Американську акторку помітили з великим перснем на безіменному пальці. Папараці не змогли точно сфотографувати перстень, але згодом, сама Хайден виклала у соціальній мережі фото, де можна побачити доказ того, що вона заручена.

Зараз ви читаєте новину «Молода і вільна: як розважається Хайден Панеттьєрі без Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути