четвер, 07 квітня 2011 02:00

Спортивні "рено" почнуть продавати цього року

Автор: фото: Володимир МУКАН
   На презентації спорткарів ”рено” ведучий заходу жартома намагається відірвати колесо ”Рено Кліо RS”, переконуючи присутніх у надійності нової моделі
На презентації спорткарів ”рено” ведучий заходу жартома намагається відірвати колесо ”Рено Кліо RS”, переконуючи присутніх у надійності нової моделі

5 квітня на автодромі "Чайка" під Києвом показали спортивні моделі марки "рено" — "Кліо RS" та "Меґан Спорт 250 Кап Трофі".

Автівки демонстрували водії-випробувачі із Франції. Звідти пригнали і легковики. Відвідувачів заходу запрошували на сидіння пасажирів.

"Рено" розганялися до 150 км/год. Намотали на треку близько 200 км. За той час зробили одну зупинку на 15 хв. Через перегрів покришок та гальм трасою пішов сморід паленої гуми.

— Шкода, що не давали сісти за кермо, — каже киянин 32-річний Олексій. Фотографує "Рено Меґан" під час різкого старту. — Незвично бачити французьку марку в якості спорткара. Усі звикли до спортивних "німців" та "японців". Думаю, від "хонди" такого класу "рено" поки що відстає. Але вже ніяк не гірший за "хюндаїв" чи "кіа". Хоча комплектація в "рено" бідніша. Подивимося, скільки проситимуть за такі машини в автосалонах.

Продаж спортивних купе мають почати в Україні цьогоріч, запевняють у компанії "Рено-Україна". У Франції "Рено Кліо RS" продають від 24 700 євро (276 640 грн), спортивний "меґан" — від 32 950 євро (370 360 грн).

Зараз ви читаєте новину «Спортивні "рено" почнуть продавати цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути