Ексклюзиви
пʼятниця, 13 травня 2011 04:00

Миючі присадки очищають двигун від нагару

Автор: ФОТО: Володимир МУКАН
  Ефект вiд присадок LIQUI MOLY дозволить набагато менше звертатися до СТО для ремонту
Ефект вiд присадок LIQUI MOLY дозволить набагато менше звертатися до СТО для ремонту

Те, що після додавання присадок автомобіль споживає менше пального, а його двигунові повертається колишня потужність і еластичність, ми переконалися на власному досвіді. Однак про дію та вибір цих засобів вирішили поговорити з експертом — технічним координатором компанії LIQUI MOLY 37-річним Ігорем Білоусом.

Вибір присадки

— Для початку варто визначитися, яка присадка потрібна автомобілю, — каже Ігор Білоус. — Якщо у вашому авто давно вже не очищувалася паливна система, то рекомендую використовувати присадку для чистки клапанів LIQUI MOLY Ventil Sauber і засіб для чистки інжектора LIQUI MOLY Injection Reiniger Effecity. Цю процедуру можна повторювати кожні 3–5 тисячі кілометрів.

Якщо ж ви хочете запобiгти впливу неякiсного пального, потрібно використовувати регулярно профiлактичну присадку LIQUI MOLY Langzeit Injection Reiniger. Вона коштує близько 70–80 гривень, її достатньо на 250 лiтрiв пального.

Також Ігор Білоус радить придбати присадку LIQUI MOLY Oсtane Plus.

— Вона для підвищення октанового числа. Покладіть її в багажник. Якщо відчуєте, що заправились неякісним бензином, використайте.

LIQUI MOLY Oсtane Plus забезпечить нормальну роботу двигуна та чудову динаміку машини.

Дія присадок

— При згорянні бензину в двигуні утворюється нагар. Такі відкладення можуть порушувати рухливість поршневих кілець, зазори клапанів. Як наслідок, двигун втрачає потужність і перестає нормально працювати. Пальне повністю не згорає, збільшуються його витрати. Щоб у двигуні не було нагару, потрібно застосовувати миючі присадки. Такі засоби в жодному разі не нашкодять двигунові, бо діють не агресивно. Присадки поступово знищують наліт на поршнях і стінках циліндрів, тому залишки нагару не забивають каталізатора машини.Ефект вiд них дозволить вам набагато менше звертатися до СТО для ремонту.

Зараз ви читаєте новину «Миючі присадки очищають двигун від нагару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути