Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2012 14:11

В осінній моді жорсткий стиль залишиться на 3 - 4 роки
17

Дизайнер Віктор Черкаський представив нову колекцію під назвою "Емансіпе".

"Це одяг для жінок, які хочуть бути трохи схожими на чоловіків. Для жінок, яким чогось мало й їм хочеться бути дорослішими, жорсткішими, мудрішими, - пояснив дизайнер. - Зараз світом у більшості правлять жінки:  утримують сім'ї, тримають бізнес і, очевидно, їм не дуже комфортно в шифонових платтях. Я поставив для себе ціль – показати жінку в образах пожежника, міліціонера, сержанта, сталевара".

Жінкам пропонують перейти на чоловічий стиль.

"Я цю колекцію робив неочікувано, але потрапив в тенденції. Зараз якраз відбувається домінування чоловічого одягу над жіночим  і елементи чоловічого одягу присутні майже у всіх дизайнерів. Гламур відійшов, актуальною є більш діловий одяг, практичний, стриманий. Це світ диктує таку можу: життя складніше, кризовий період — не до гулянок, тому й одяг починають вибирати так, щоб вона і на роботу  і на відпочинок. Зараз уже з'явився термін для такого одягу — "нарядний офіс" - тобто сукня, в якій жінка може прийти на роботу, але в ньому ввечері можна піти на вечірку. Дозволити собі і те й те — важкувато навіть для людей із середнім достатком і тому це давить на модні тенденції. А дизайнер, який не продається — нікому не потрібен", - зауважив Черкаський.

Жіночність у діловому стилі зберігають за допомогою аксесуарів.

"Строгий чоловічий костюм, а в руках — клатч, обовязковим є високий каблук, додає жіночності і красивий макіяж. І це буде жінка-загадка. Це  цікавіше, ніж рюшики, бантики. В осінній моді жорсткий стиль залишиться на 3 — 4 роки".

Наймодніший колір осені — синій.

"Якщо подивитися колекції усіх дизайнерів, то можна знайти все, але домінантними лишаються чорні, білі, сірі кольори. Сьогодні наймодніший сірий та темно-синій колір всіх відтінків. Популярні жосткі прінти — щось геометричне".

Зараз ви читаєте новину «В осінній моді жорсткий стиль залишиться на 3 - 4 роки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути