вівторок, 25 вересня 2012 13:53

Як правильно одягатися, враховуючи особливості своєї фігури - поради дизайнера
5

Фото: Фото надані дизайнером Жаннет фон Клінген

Жаннет Фон Клінген - український дизайнер з дворянськими коренями. Її бабуся була італійкою, а прізвище фон Клінген дісталося Жаннет від прадіда, німецького барона.

- Все почалося з дитинства, коли я шила лялькам цілі валізи вбрання, - згадує Жаннет.

Зараз дизайнер успішно створює колекції вишуканого жіночого одягу. Володарка однієї з суконь круїзної колекції 2012 - американська актриса Сара Джесіка Паркер.

З корреспондентом Gazeta.ua Жаннет фон Клінген поділилася секретами, як правильно одягатися при різних особливостях фігури.

Повненьким модницям раджу одягатися в сукні-трапеції. Такий фасон найкраще приховує недоліки фігури. Хочу звернути увагу що в цьому сезоні популярні сукні з корсетом, які особливо добре підкреслюють груди і при цьому підтягують живіт. Плаття без бретелей з корсетом, восени 2012 року на піку популярності. Також досить популярні сукні з бретелями чи з однією бретеллю.

Не можу не відзначити унікальність фасону сукні-футляр, популярність якої випала на 30-60-ті  роки минулого століття. Такі сукні прикрашали пишні форми знаменитих блондинок. Унікальний фасон був забутий дизайнерами, але сьогодні знову стає актуальним і модним. Особливість моделей даного фасону полягає в тому, що у нього відсутні горизонтальні шви. Плавно окреслюючи лінії плечей, талії і стегон, воно краде недоліки і візуально, за рахунок вертикальних швів, зорово "витягує" красуню.

Не бійтеся експериментувати з кольорами та поповнювати свій гардероб моделями насичених колірних гам.

Худорлявим дівчатам краще вибирати одяг в горизонтальну смужку. Не потрібно боятися носити об'ємний одяг, оскільки він допоможе зробити вашу фігуру більш жіночною.

Для того що б не перетворити своє вбрання в безформний мішок, додавайте до одягу вільного крою тоненький ремінець на талії. Експериментуйте з поєднаннями, змішуючи одяг різних кольорів і фактур. Поповніть свій гардероб широкими брюками - вони зорово додадуть сексуальний обсяг вашим стегнам.

Суконь в гардеробі має бути стільки, щоб при комбінуванні різних аксесуарів і додаткових деталей одягу, жінка кожного разу виглядала по-новому.

Кожній жінці раджу навчитися комбінувати. Достатньо мати в своєму гардеробі однотонний одяг, утриматися від малюнків. Доповнюйте свій образ аксесуарами.

Доглядайте за волоссям. Навіть найдорожче гарне плаття буде виглядати неохайно в поєднанні з недоглянутими волоссям.

Випромінюйте впевненість в собі, не дивлячись ні на що. І пам'ятайте: люди бачать вас такою, якою ви самі себе вважаєте.

Зараз ви читаєте новину «Як правильно одягатися, враховуючи особливості своєї фігури - поради дизайнера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути