середа, 12 вересня 2012 09:58

Герцогиня Кембриджська вразила Сінгапур своїм стилем
6

Вчора Герцогиня Кембриджська разом з чоловіком принцом Вільямом відправились в турне країнами Азії та Океанії на честь "діамантового" ювілею Її Величності. І модні критики вже відзначили першу стильну удачу Кейт.

Перша зупинка королівської пари - Сінгапур. Вільям і Кетрін вже побували в місцевому ботанічному саду, де молодим людям була представлена орхідея, названа на їхню честь. Також парі планувалося показати білу орхідею, яка у вересні 1997 року була названа в пам'ять леді Ді. До речі, фешн-оглядачі вже відзначили, що для візиту Її Світлість підібрала дуже вдале вбрання - сукня на зразок кімоно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кейт Міддлтон назвали найстильнішою жінкою

У Сінгапурі подружжя пробуде до 13 вересня, а потім відправиться в Малайзію. Герцогині належить виступити вперше з публічною промовою за кордоном. І зробить вона це в одному з їхніх хоспісів. За даними преси, принц супроводжувати дружину не буде. Після цього заплановані відвідини банкету в королівському палаці Малайзії, а потім пара разом з диппредставництвом організують власний прийом.

15 вересня подружжя відправиться в столицю Соломонових островів Хоніару. А звідти попливе на каное на острів-курорт Таваніпупу. Тут молоді люди зможуть перепочити і влаштувати другий "медовий місяць".

Перед поверненням додому, 18 і 19 вересня, Кейт і Вільям будуть в Тувалу, де королева з чоловіком принцом Філіпом були в останній раз в 1982 році, причому герцог і герцогиня Кембриджські зупиняться в тому ж готелі.

Зараз ви читаєте новину «Герцогиня Кембриджська вразила Сінгапур своїм стилем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути