Ексклюзиви
вівторок, 11 вересня 2012 12:17

Цієї осені модниці носитимуть спідниці "годе"
10

В Європі вже відмовились від міні, проте плісе лишається актуальним
Фото: Фото надані Маргаритою Соколовою
В моді волани
Актуальною довжиною буде міді

Осіння мода пропонує широкий вибір фасонів: від спідниць-олівців до міні-плісе. Київський стиліст Маргарита Соколова на прохання Gazeta.ua радить, як обрати спідницю до свого стилю та фігури.

"Цієї осені користуватиметься популярністю годе – спідниця, що облягає стегна та розширюється донизу воланом, - каже стиліст. - Годе робить акцент на литки, тому більше пасуватиме струнким дівчатам з параметрами 90-60-90. Зазвичай такі моделі спідниць виконані з легких блискучих тканин – атласу, шовку, сатину. Годе доречно одягати як на роботу, так і на урочистості".

За словами стиліста, у гардеробі ділової жінки перше місце займатиме спідниця-олівець.

"Спідниця-олівець підкреслює вигини фігури, - каже Маргарита Соколова. - Щоб вона сиділа точно по фігурі, а не лізла вгору, купуйте спідницю-олівець зі щільних матеріалів. До такого вбрання личать босоніжки та туфлі на високих підборах. Однотонні спідниці-олівці з високою талією облягають фігуру і звужуються до колін".

Фасон "трапеція" пасуватиме будь-якій фігурі. Такі носили у 60-ті та полюбляють сьогодні. До такої спіднички найлегше підібрати верх. Личитиме облягаюча кофтинка чи блуза в тон.

"Джинсове міні повинне бути в осінньому гардеробі кожної модниці. У теперішню моду також повертаються плісировані спідниці – рівними вертикальними складками. Їх повно у колекціях Діор та Гуччі. Колись їх носили у школу. Тепер це ідеальне вбрання для роботи в офісі. Багатошарові пишні спідниці з воланами або драпіровкою роблять акцент на жіночності та витонченості. Такі тенденції диктує модний дім Ніна Річі".

Популярною довжиною спідниці в новому сезоні буде вважатися міді, тобто до рівня або нижче коліна.

"Від міні у Європі відмовились ще 10 років тому. Цей фасон повністю віджив себе, але може повернутися у моду через років 20. Італійські та французькі дизайнери люблять повторювати: міні-спідниця прийшла з вулиці і повернулась на вулицю. Зараз у Європі міні можна побачити тільки на повіях. Українські дівчата не готові розпрощатися з короткими спідницями", - вважає стилістка.

Зараз ви читаєте новину «Цієї осені модниці носитимуть спідниці "годе"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути