Ексклюзиви
середа, 22 серпня 2012 12:41

Нудні кофтинки доповнюють морквяними шарфами

У кількох бутиках столичних торгових центрів "Дрім Таун" і "Україна" розпродають шарфи та хустини. Ціни від 69 до 399 грн.

Продавець-консультант одного з магазинів Наталія радить двом жінкам приміряти різнокольорові шарфи-хомути.

"Такий шарф взагалі не треба зав'язувати, просто накинути і обернути кілька разів навколо шиї, - каже Наталія. - У цьому сезоні модні морквяні і бірюзові шарфи. Вони додадуть образу кокетливості, закцентують увагу на шиї жінки, підкреслять її стиль".

У бутику на манекенах і вішалках розвішані легкі шарфики із шифону та шовку, шийні хусточки світлих тонів, широкі і довгі шарфи.

"На осінь жінки із задоволенням беруть однотонні шарфи або з етнічними мотивами. Їх треба підбирати у тон одягу. Такі на кожен день не годяться. У жіночому гардеробі має бути кілька шарфів: хустка або платок, аби покрити голову у церкві, шарф до плаща або куртки, шовковий шарф для прогулянки або побачення, теплий в'язаний на холодний період."

За словами консультанта, любительки ексклюзивних аксесуарів обирають найдорожчі - хустинки з натурального шовку, розписані вручну спеціальними фарбами для тканини.

"Такий модний дизайнерський аксесуар коштує дорого, але він стане родзинкою вашого образу", - пропонує платок за 399 грн Наталія.

Шарф перетворює навіть жінку у простому одязі на красуню, вбрану по-святковому розкішно. Так вважає київська стилістка Маргарита Соколова.

"У гардеробі треба мати хоча б п'ять шарфиків, аби виглядати модною і неповторною, - каже Маргарита. - Серед тканин для хусток часто використовують атлас, шовк, тонкі бавовняні тканини яскравих або ніжних пастельних забарвлень. Образ жінки залежить від того який шарф вона підбере і як його зав'яже".

Маргарита каже, що шарфами свої колекції доповнюють усі дизайнери.

"Будинки моди "Діор" та "Армані" віддають центральне місце шарфам у колекціях "весна-літо" та "осінь-зима". Навіть нудний на перший погляд светр вони вдало доповнюють та оживляють модним шовковим або в'язаним шарфиком. Дизайнери пропонують носити шарфи не лише на шиї, а й на плечах, поясі чи голові".

Стиліст радить поєднувати шарфи зі строгими костюмами і класичними сукнями.

"До джинсів пасують вовняні шарфи з довгою бахромою. До спідниці і блузи краще одягнути коротку шовкову хустинку або довгий шарф з однотонного кашеміру. Верхній одяг — пальто чи пуховик — оригінально доповнить і прикрасить шарф крупної в'язки.

Тим, хто любить ексклюзивні речі, радить не купувати шарфи, а шити їх самостійно. Для цього досить купити красиву тканину і пошити оригінальний аксесуар.

Зараз ви читаєте новину «Нудні кофтинки доповнюють морквяними шарфами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути