Ексклюзиви
пʼятниця, 20 січня 2012 14:51

Великі в'язані шарфи на піку популярності
5

Модель демонструє вбрання з колекції Анни Бублік, осінь-зима 2011/2012
Фото: фото: fashionweek.com.ua

Зима в розпалі й виглядати гарно стало вдвічі складніше, бо має бути ще й тепло. Як зберегти жіночність за морозу та снігопаду, радить київська дизайнер, одна з хед-лайнерів "Українських тижнів моди" Анна Бублік.

"30% вашого зовнішнього вигляду цієї зими становить великий в'язаний шарф. Зараз вони дуже популярні. Щоб була об'ємна нитка, найкраще, якщо ручна в'язка. Це стосується не тільки шарфів, а й светрів, суконь. Кольори абсолютно всі актуальні — від пастельного до найяскравішого. Головне щоб він вам пасував і був лаконічним з пальто. Також актуальні великі яскраві сумки, хутрові шапки й шкіряні рукавиці. Всі речі мають бути  із натурального хутра та вовни. Модними й зручними є вовняні жилети, сукні, джемпери, светри", - зазначила дизайнер.

Каже, що кожна жінка має мати чотири пари різного зимового взуття.

"Носити взимку підбори чи ні — залежить від стилю життя жінки.  Зрозуміло, для активних жінок це незручно й непотрібно. Але щодня носити однакове взуття не можна. У жінки має бути чотири пари різних зимових чобітків. Сьогодні йдеш у напівчобітках, завтра у високих, післязавтра у низеньких. Актуальні в'язані черевики та шкіряні. Угги взагалі не рекомендую носити, вони псують образ жінки. Їх вже стільки на вулицях, що просто жах. Один з найкращих варіантів — шкіряні чобітки. Вони чудово тримають форму і завжди добре виглядають", - зауважила Анна Бублік.

Зараз ви читаєте новину «Великі в'язані шарфи на піку популярності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути