понеділок, 28 листопада 2011 15:50

Уггі не можна взувати в офіс чи на ділову зустріч
10

"Уггі, які позаторік почали активно взувати українські модники, продовжує бути у моді і цієї зими", - каже столичний дизайнер Леонід Швед. - Взимку 2012 їх витіснять звичайні російські валянки різних кольорів і форм, але теплі уггі, які купили торік, можна сміливо носити".

Модними у цьому сезоні будуть високі уггі, обшиті бісером і паєтками, оздоблені ґудзиками, ремінцями, бантиками і шнурівками.

"Популярність набирають моделі висотою до коліна. Що стосується кольору, то в моді всі відтінки коричневого, а також чорний, сірий та білий. Модними будуть моделі з малюнками, орнаментами і принтами".

Носити такі чоботи дизайнер радить під джинси, легінси і лосини.

"Чобітки гарно дивитимуться з вузькими джинсами і яскравими легінсами. Можна взувати уггі з шортами із щільної тканини і колготками з цікавим орнаментом. Таке взуття не варто носити з короткою міні-спідницею. У нього варто взуватися для прогулянки, походу в кінотеатр, розважальний центр, на шопінг. Ні в якому разі не взувайте уггі на роботу в офіс, на побачення, співбесіду чи ділову зустріч. Тоді здаватиметесь несерйозною, вас зможуть віднести до представниці якоїсь субкультури — емо чи готки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюнинговані кеди продаватимуть від $ 100

Уггі не підходять низьким дівчатам з короткими ногами.

"Таке взуття зручне, тепле і комфортне, але значно вкорочує ноги, робить незграбною ходу. У ньому непривабливими здаватимуться повнуваті дівчата, бо взуття візуально зробить ноги повнішими. Уггі — взуття капризне. Якщо воно не вписується у ваші стиль та гардероб, краще не купуйте його, бо зіпсує загальне враження від нарядів.

Вибираючи колір чобітків, необхідно звернути увагу на колір шкіри і волосся. Блондинкам краще вибирати моделі каштанового або коричневого відтінків. Брюнеткам з оливковим або темним тоном шкіри підійдуть уггі чорного, сірого або синього відтінків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андре Тан приробив до чоловічого взуття підбори

Уггі необхідно періодично обробляти водовідштовхувальним спреєм. Він захистить їх від вологи, запобіжить проникнення пилу в матеріал. Не варто одягати уггі, коли на вулиці волого і брудно.

Зараз ви читаєте новину «Уггі не можна взувати в офіс чи на ділову зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути