понеділок, 10 жовтня 2011 15:26

Модно носити босоніжки з теплими шкарпетками
17

Колекція Андре Тана. Осінь-зима 2011/2012
Фото: фото: Тарас ПОДОЛЯН
Колекція Андре Тана. Осінь-зима 2011/2012
Колекція Андре Тана. Осінь-зима 2011/2012
 Колекція Андре Тана. Осінь-зима 2011/2012
Колекція Андре Тана. Осінь-зима 2011/2012

13-17 жовтня у київському музейному комплексі "Мистецький Арсенал" українські дизайнери покажуть свої нові колекції одягу весна-літо 2012-го року.

Щоб виглядати стильно на показах та поза ними попросила нагадати, що ж актуально носити цієї осені й зими.

"Що буде модним, не знаю. Не можу диктувати тенденції. Це збірний образ. Подивіться, що пропонує більшість дизайнерів, і вирішуйте самі", - зазначив дизайнер Віктор Анісімов. Послухалась його поради, ще раз переглянула колекції й вивела такі тенденції.

Шифонові, шовкові та атласні сорочки й сукні тепер носять і в холодну пору року з одягом із шерсті, трикотажу й в'язаними речами. У сукнях з'явилися деталі чоловічого одягу: масивні блискавки, комірці-стійки із грубого сукна.

Спідниці "сонце-кльош" подовжились до п'ят. Квітчасті та одноколірні.

Штани, навпаки, вкоротилися. Закінчуються на кілька сантиметрів від кісточки на гомілці, аби було видно шкарпетки. Вони мають бути в колір взуття або штанів. Довгі штани можна підвернути. Повернувся кльош від стегна й завищена талія. Такий одяг приховає зайві кілограми, ноги видаватимуться довшими. Замість строгого костюму зі спідницею пропонують подібний до чоловічого брючний.

Верхній одяг. Широкі пальта з масивними плечима підперізують ремінцями й поясами. Це надасть силуету витонченості. Довжина до коліна або на кілька сантиметрів вище. Жилети зі штучного й натурального хутра.

Головні убори. Модні трикотажні та плетені берети. Андре Тан пропонує носити також відрізні капюшони, які за кольором і матеріалом відрізняються від верхнього одягу. Їх можна відрізати від старих курток. Також актуальні шапки-ушанки.

Взуття. Зручні шкіряні чоботи на товстих підборах і платформі. Замшеві туфлі лишились у минулому. Актуальні грубий округлий або квадратний носок, товста підошва й шнурівка. Також пропонують носити босоніжки з теплими шкарпетками.

Аксесуари. Масивні шарфи й хомути. На руці одразу кілька масивних браслетів, а от шия має бути вільною. Сумки — або великі, схожі на валізи, або маленькі барвисті клатчі. Поверх будь-якого одягу, окрім строгого костюму, вдягають подвійні шкіряні ремені контрастних кольорів паралельно або навхрест. Діаманти замінюють гірським кришталем.

Білизна. Труси з високою талією. Під прозорі блузи бюстгальтер не вдягають. Груди прикривають шарфом або хутряною накидкою. Модні жовті, рожеві та зелені колготки, але вони мають бути світліші за взуття. Якщо вдягаєте бордові туфлі, колготки мають бути світло-малинові.

Зараз ви читаєте новину «Модно носити босоніжки з теплими шкарпетками ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути