неділя, 30 вересня 2012 02:15

Модниці носитимуть сині джинси і помаранчеві шарфи
8

Фото: Фото: Анна Усік

У цьогорічних осінніх колекціях домінують жовтогарячі і сині кольори. Так вважає столичний стиліст Андрій Крикота. Йдемо разом на шопінг у столичні бутики. У магазині "Манго" погляд стиліста зупиняється на синій сукні з червоним паском на талії.

"Кожен сезон приносить свій колір. Відтінки несуть настрій, під яким і буде проходити найближчий модний сезон. Осінь цього року пройде у синіх і жовтих кольорах, зима буде переповнена вбранням у насичених помаранчевих  відтінках. Той, хто не наважиться купити помаранчеве пальто, обов'язково одягне яскраві помаранчеві рукавиці, шарф або шапку".

За спостереженням стиліста, синій відтінок пасує і блондинкам, і брюнеткам. Навіть рудоволосі дівчата у синіх сукнях або плащах виглядатимуть неперевершеними. Навіть Ван Гог називав синій колір божественним".

У бутику "О'Стін" стиліст розглядає виставлені на манекенах пальта різної довжини – від коротких, що ледь прикривають сідниці, до надто довгих. Нахвалює моделі довжиною до коліна.

"Пальто - один із найелегантніших і стильних предметів жіночого верхнього одягу. Пуховики і куртки можуть бути такими ж теплими і гарними, але аж ніяк не такими жіночними Найбільш вишуканими будуть пальта довжиною до коліна. Вони не дуже практичні, зате жіночні й елегантні. Приталені моделі створюють елегантний образ".

Такі пальта радить носити з короткими спідницями або штанами вільного крою.

"Довжина до коліна підходить практично всім жінкам, незалежно від особливостей фігури. Доповнити образ можуть як осінні туфлі, так і високі зимові чоботи".

У "Зарі" Андрій придивляється до кольорових джинсів з низькою талією.

"У штанах домінуватимуть завужені моделі. Осінню раджу обирати не чорні та темно-сині, а насичені жовті, коричневі і голубі. Їм поступляться місцем кольорові лосини. Хто не хоче чи не може відмовитись від лосин, може поповнити свій гардероб тільки чорними або коричневими моделями".

Окрім насиченості барв у гардеробі стиліст рекомендує не стримувати себе у підборі кольорів для макіяжу.

"Основними кольорами мейк-апу будуть темно-синій, сіро-рожевий і смарагдово-зелений. Комбінація відтінків залежить від тону очей. Кольори губних помад можуть варіюватися від ніжно-рожевих і персикових до темно-червоних. Головне робити акцент на чомусь одному – або на губах, або на очах".

Зараз ви читаєте новину «Модниці носитимуть сині джинси і помаранчеві шарфи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути