Ексклюзиви
понеділок, 27 лютого 2012 12:30

У моді обручки з комбінації білого і жовтого золота
10

Зараз у моді обручки з комбінації різновидів золота — білого і жовтого, білого червоного. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла директор салону ювелірної і весільної моди Світлана Скуріхіна.

"Жінки мають в своїй колекції вироби з різного золота — червоного, білого і жовтого. Тому найчастіше обирають комбіновані обручки: з білого і жовтого або білого і червоного золота. Вони практичні, адже їх можна комбінувати із різними прикрасами", - сказала вона.

"Обручка — це прикраса на все життя, тому слід ретельно підійти до її вибору. Часто зустрічаю жінок, які нав'язують чоловікам свої смаки. Цього не слід робити. Якщо чоловікові не буде подобатися обручка, він старатиметься швидше її зняти. А це може негативно вплинути на подружнє життя", - порадила Світлана Скуріхіна.

Також вона розповіла, що зараз у моді плоскі обручки.

"Раніше модними були випуклі обручки, тепер їм на зміну прийшли обручки плоскої форми. Обов'язково слід приміряти різні форми, адже один і той самий перстень на різних руках виглядатиме по-різному.

Багато молодят купують обручки з дорогоцінним камінням. Коли їх обирають, найчастіше керуються гороскопом, але буває, що звертають увагу і на сам камінь. Діамант символізує вічність, сапфір - віру, надію і любов, смарагд — щастя і радість подружнього життя, а перли — чистоту.

Зараз з'явилася можливість самими займатися дизайном своїх обручок. За бажанням можна змінити колір, розмір, кількість вставок, зробити обручку повністю глянцевою чи матовою. Багато клієнтів вірять у різні повір'я. Але насправді щастя у сімейному житті від обручки не залежить", - додала директор салону.

Зараз ви читаєте новину «У моді обручки з комбінації білого і жовтого золота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути