субота, 25 лютого 2012 07:00

Весільна сукня силуету "рибка" робить фігуру ультра-сексуальною
6

Моделі готуються до демонстрації весільних суконь останніх колекцій на виставці в Українському домі
Фото: фото: Андрій ШМАТОВ

Цього сезону "Весна-літо'2012" популярними будуть весільні сукні силуету "рибка". Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла директор салону весільної моди "Love Story" Анна Підгородня під час виставки "Ідеальне весілля", що проходила у столичному Українському домі.

"Моду формують дизайнери. Саме вони цього сезону акцентують увагу на весільних сукнях силуету "рибка". Вони мають тугий корсет і спідницю, що максимально облягає фігуру, а від колін розширюється донизу. Така сукня підкреслює всі вигини жіночого тіла, робить фігуру ультра-сексуальною. Та слід пам'ятати, що такий силует підходить не всім. Найкраще така сукня сидітиме на струнких дівчатах високого зросту. Для низеньких і повних жінок таке вбрання — табу", - сказала вона.

Ціни на весільні сукні у салоні "Love Story" коштують від 3 до 8 тис грн. Майже всі мають відкриту спину.

"Весільні сукні з декольте ніколи не виходять з моди. Цього сезону зверху модно одягати болеро з мережива, розшиті бісером і стразами.

За 8 тисяч продаємо сукню з пишною спідницею з фатіну. Така модель теж обіцяє стати хітом сезону весна-літо. Підійде жінкам жінкам з будь-якою фігурою, адже вигідно підкреслює талію".

Анна Підгородня радить нареченим в салоні приміряти максимальну кількість суконь.

"В салоні наречена повинна приміряти максимальну кількість суконь. Часто дівчата не шкодують часу і роблять це в кількох салонах. Ту сукню, яка підходить найкраще, дівчина помітить одразу. В ній буде відчувати себе комфортно".

Зараз ви читаєте новину «Весільна сукня силуету "рибка" робить фігуру ультра-сексуальною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути