пʼятниця, 03 лютого 2012 11:31

Взимку краще купувати весільну сукню з атласу або оксамиту
14

Фото: WINTER WEDDING NIGHT 2011, фото fashionweek.com.ua

Взимку кількість весіль зменшується в половину, розповіли нам в київському концертному агентстві "Бонопарт". А все тому, що не дуже хочеться замість спокусливих мереживних панчох вдягати термобілизну. Якщо все таки вирішили ризикнути і зіграти весілля взимку, пропонуємо декілька порад, як не змерзнути.

Зимовий варіант весільної сукні - зі щільного атласу або оксамиту. Пишна модель з декількома спідницями краща, ніж облягаюча, бо зберігає тепло.

Потрібні дві пари взуття: чобітки для фотосесій і туфлі для бенкету. Краще мати і дві пари рукавичок: теплі білі і класичні весільні.

Мереживну білизну та панчохи можна вдягнути перед шлюбною ніччю. Вдень краще мати теплу білизну і щільні білі колготки.

Наречений на весільний костюм може накинути дублянку або пальто. У черевики можна покласти додаткові устілки. Варто прихопити шарф і рукавиці.

Гостей треба попередити про тривалість прогулянки. Замість шампанського краще взяти коньяк або глінтвейн в термосі, чай, каву.

Чергувати фотозйомку на вулиці і в приміщенні. Частину фотосесії провести у студії.

"Найчастіше взимку одружуються люди, які кохають  одне одного і просто хочуть бути разом. Не мають на меті влаштовувати свято для когось.

У мене не було випадків, коли одружувалися, бо поспішали, щоб приховати вагітність нареченої.

Зараз дуже популярними стали виїзні церемонії. Влітку можна розписатися  на березі річки чи озера, на гарній галявині, у парку. Фотографії будуть цікавіші. Взимку  можливо зробити виїзну церемонію, але тільки у приміщенні, ресторані, наприклад. Тому вона не дуже відрізнятиметься від церемонії в РАЦСі.

Якщо молодята не планують нічого незвичайного, то весілля взимку обійдеться дешевше. Ресторани пропонують 10-15% знижки, на весільні наряди часто діють акції в цей час. У РАЦСі менша черга, тому не доведеться 40 хвилин чекати, доки вас розпишуть", - зазначила івент-менеджер київського концертного агентства "Бонопарт" Леся Пархоменко.

Зараз ви читаєте новину «Взимку краще купувати весільну сукню з атласу або оксамиту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути