вівторок, 31 січня 2012 17:49

Одружуватися взимку дешевше

  Світлана і Олександр Світлицькі побралися у січні 2011 р.
Світлана і Олександр Світлицькі побралися у січні 2011 р.

Кияни 27-річні Світлана і Олександр Світлицькі побралися у січні торік.

"Весілля планували на літо, але Дашечка нас підігнала трошки, - колише на руках піврічну доньку. - У грудні перед Новим роком я довідалась, що вагітна. Батьки наполягли, щоб ми з Сашею побралися".

"Порахували, що свадьбу взимку ще й вигідніше робити. Нам зробили знижки перукар, візажистка і агентства по прокату автомобілів. За півціни замовили фотозйомку. На 20 % дешевше заплатили за роботу відеооператора. Сукню було набагато легше знайти. Пам'ятаю як влітку 2010-го була у подруги дружкою на весіллі. Пройшли зо 20 салонів. Скрізь як не черги, то нема з чого обирати. А я своє плаття купила за півгодини. Асортимет величезний, є нові моделі, які будуть модні весною і влітку. Я своє через два місяці після весілля продала за півціни".

Святкували у ресторані. За 40 чоловік заплатили 8 тис. грн.

"Мій чоловік з села з Чернігівської області. Має багато родичів. Там традиція робити свадьбу у шалаші. Свекруха і собі закамандувала. Але вмовили її на ресторан. Ціни на січень після свят поспускали. Вийшло дешевше, ніж якби усе самі готували, - по 200 грн за людину. З собою принесли тільки шампанське і горілку".

Заяву у РАЦС подали 27 грудня.

"Влітку поставили б у чергу, змусили б два місяці чекати, а зимою сказали приходити через місяць. Годину обрали, яку хотіли, тільки погода нас трошки підвела. Дороги так замело, що їхали півтори години, хоча живемо недалеко. Чоловік так нервував, що пропонував їхати на метро. А як би я по ескалатору у пишному платті  спускалася. У РАЦС спізнились на півгодини. Там працівниці вирішили, що ми передумали розписуватися. Почали додому збиратися, бо більше на той день ніхто не був записаний".

Мінусом зимового весілля називає сніжні заметілі і мороз.

"Шкода тільки, що всі квіти померзли. Через день їх викинула, бо троянди пооблітали, а лілії почорніли.

Ще й фотограф попався занудний. Дві години по парку ходили. Заставив біля ялинки бігати, Сашку —  мене на руках підкидати. Я замерзла, як собака. На всіх фотографіях обличчя синє, навіть тоналка не помогла. Дурна, що плаття купила без рукавів, з відкритою спиною, бо саме про таке мріяла. Думала, під шубкою тепло буде. А вона штучна, майже не гріла. Якби другий раз заміж зимою виходила, одягла б на себе термобілизну".

Зараз ви читаєте новину «Одружуватися взимку дешевше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути