пʼятниця, 24 лютого 2012 12:42

Чоловіки не одружуються з жінками, з якими сплять до шлюбу

Чоловіки не одружуються з жінками, з якими сплять до шлюбу

Священик Олександр (в миру Олександр Іващенко) проводить уроки релігієзнавства у столичних школах. Сім годин на семестр вчить старшокласників будувати стосунки. Дві години з них виділяються темі "Секс до шлюбу".

"Більшість підлітків починають статеве життя у 9-11 класах. Тоді їм по 14-17 років. Коли я запитую у дівчат, чому вони погоджуються спати з хлопцями до шлюбу, вони кажуть: "А як же інакше?Хто нас тоді полюбить, якщо ми не будемо кохатися з хлопцями?". Дівчата бояться залишитися самотніми. Щоб втримати біля себе коханого, вони йдуть заради нього на будь-які поступки".

Дівчина погоджуються на дошлюбний інтим-зв'язок, бо хлопець її намагається підкупити освідченнями у коханні.

"Після п'ятого-шостого разу навіть найбільш неприступні дівчата починають вірити. Хлопці кажуть їм, що вони їх дуже люблять, що вони в них єдині. Насправді, коли хлопці кажуть: "Я люблю тебе", то це означає: "Я люблю себе, але для цього мені потрібна ти".

"Старшокласникам я кажу: Якщо ви не перебуваєте в шлюбі та ще не маєте сексуального досвіду і прагнете в майбутньому створити міцну, здорову та щасливу родину – дуже раджу утриматись від сексу до шлюбу. Не слухайте тих, хто вже ніколи не пізнає всієї повноти та задоволення від сексу в шлюбі. Повірте, їх настанови нічого не варті. Якщо вже маєте досвід сексуальних стосунків і не перебуваєте в шлюбі – ніколи не пізно зупинитись. Все можна виправити". 
Якщо вирішили покласти край сексу до шлюбу – вже сьогодні повідомте про це свого партнера.

"Якщо хлопець не погодиться, або відсутність сексу охолодить ваші стосунки чи розіб'є пару – то які шанси, що ваш майбутній шлюб не розвалиться під час, наприклад, важкої вагітності, коли цим займатися буде не можливо".
"Намагаюсь донести до молоді, що секс – це не щось гріховне. Бог створив секс для того, щоб з'єднати чоловіка і дружину, щоб дарувати радість упродовж життя і щоб за посередництвом цього продовжувався людський рід.

Дошлюбні статеві стосунки не проходять безслідно. Одного разу проводив зустріч з старшокласниками. Видав кожному по скотчу. Усі спробували приклеїти до своєї руки скотч. Стрічка міцно приклеїться, і коли відклеїли її, на ній залишаться клаптики шкіри, волосинки. Тоді приклеїли той же скотч до другої руки. Вона приклеїться слабше, і коли відірвали її, залишаться сліди з обох рук. Так само буває і з тими, хто вступає в дошлюбний статевий зв'язок. Це ніколи не зникає безслідно. Дівчина може завагітніти, заразитися венеричною хворобою".

Згадує, як проводив урок в одній зі столичних гімназій.

"Спитав: "Хлопці, хто з вас хотів би зустрічатися з дівчиною, яка курить?". Майже всі підняли руку. "А з дівчиною, яка п'є чи вживає наркотики?". Руки підняли декілька хлопців. "А з дівчиною, яка до весілля переспала б з вами?". "А як без того?" – запитали вони. "А хто хотів би взяти собі за дружину дівчину, яка курить, п'є, вживає наркотики і до весілля переспала з кимось із ваших друзів?". Ні один не підняв руки. Те, що підлітки хочуть випробувати до весілля, у шлюбі вони не хочуть. Отже, те, що до шлюбу є пріоритетом, у шлюбі розглядається як вада".

Чоловіки не хочуть одружуватися з жінками, з якими сплять до шлюбу.
"Мій товариш торік їздив на стажування у Штати. Вони провели статистику серед своєї молоді. Виявилося, що можливість розлучення вдвічі вища серед пар, котрі вступали у статеві зносини до вступу в шлюб. Ще одне опитування показало, що 80 % заміжніх, які мали досвід сексуальних стосунків до шлюбу, схильні вступити в статеві стосунки з іншим чоловіком, окрім власного".

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки не одружуються з жінками, з якими сплять до шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути