Ексклюзиви
вівторок, 24 січня 2012 13:58

Сукні з завищеною талією приховують боки і збільшують груди
21

Фото: Фото надані організаторами показу “Вінтер Веддінг найт” і стилісткою Аліною Левицькою

Те, що взимку одягають на вручення "Золотого глобуса", влітку носитимуть випускниці київських чи львівських шкіл. Так вважає київська стилістка Аліна Левицька.

"Американські актриси є законодавицями моди. Вони перестали носити панчохи. Дали нове життя туфлям з відкрити носком, які були модні три роки тому, повернули в моду плаття з розрізами спереду і червону помаду".

Каже, зараз не в моді кістлявість.

"Жінка повинна мати гарні груди, широкі стегна, але тоненьку талію. Якщо маєте маленькі груди, не купуйте сукню без бретельок. Їй не буде на чому триматися. Доведеться щопівгодини бігати до вбиральні і підтягувaати".

Радить обирати облягаючі моделі до колін та вище коліна.

"Сильно короткі наряди цієї весни не будуть хітовими. Світити трусами — не модно, а навпаки вульгарно. Особливо, якщо міні-сукню або спідницю одягаєте на роботу в офіс чи на знайомство з батьками хлопця. Серед кольорів популярними будуть бежевий, бузковий, кремовий, рожевий та чорно-білі сукні.".

Ліванський дизайнер Зухаїр Мурад радить не переборщити з вбранням білого кольору. Його наряди носять співачки Дженніфер Лопес, Періс Хілтон, Кайлі Міноуґ, Шакіра, Крістіна Аґілера.

"Особливо не підходять білі сукні жінкам у віці. Білий робить товстуватими навіть худющих моделей. Носити біле повсякденно — непрактично. Можете легко замазатись, та й після прання білі тканини жовтіють, втрачають свіжість".

Дизайнер радить обирати сукні з завищеною талією. Такі приховують боки і збільшують груди.

"Тоді можете не перейматися своїми боками. Навіть в облягаючому платті вони будуть не настільки помітними, бо талію сукня візуально піднімає. Через це й груди виходять підкресленими, візуально збільшуються на розмір".

Будьте обережні, коли купуєте шовкову чи атласну сукню.

"Ризикуєте провести весь вечір на ногах. Такі тканини швидко мнуться. На спині та сідницях сукня виглядатиме пом'ятою. Як і раніше на писку моди - мереживо і прозорість. Мереживні візерунки, через які просвічується тіло, додають вбранню пікантності. Сміливо експерементуйте з мереживними вставками".

Зараз ви читаєте новину «Сукні з завищеною талією приховують боки і збільшують груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути