Ексклюзиви
пʼятниця, 09 грудня 2011 14:48

Під час місячного затемнення стережіться енергетичних вампірів

Під час місячного затемнення  стережіться енергетичних вампірів

10 грудня відбудеться друге і останнє місячне затемнення у цьому році. Повне місячне затемнення почнеться о 16:06 за київським часом. В Україні його побачимо після заходу Сонця, якщо не буде хмарності.

"Земляни переживуть останнє, шосте затемнення в цьому році, - розповідає столичний астролог 35-річна Єлизавета Сорокіна. - Рік був неймовірно критичним для всіх. Затемнення провокували людей на злочини, конфлікти, протести. Протестами трусило Єгипет і Греції, Штати і Україну. Щодня хтось виходив на вулицю, протестував і погрожував самоспаленням і голодуванням. На збурення людей впливав Марс, який під час затемнень був особливо близько до землі. Це планета ворожнечі і боротьби".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час сонячного затемнення може статися диво

Максимальна фаза повного місячного затемнення настане о 16:32 за київським часом. Триватиме 51 хв. Його можна буде спостерігати в Європі, Південній Африці, Північній Америці, Азії, Австралії і Тихоокеанському регіоні.

"Наступні два тижні після затемнення Україну колотитиме, - прогнозує астролог. - Люди вийдуть на вулиці, але їхні вимоги ніхто не задовольнить. Критичними для країни будуть 14, 15 і 19 грудня. Останньої дати в Києві повинен відбутися саміт Україна-ЄС. Його краще перенести на 20 грудня. 19-го досягти порозуміння з Європою не зможемо. Віктор Янукович рак за гороскопом. На цей знак зодіаку затемнення вплине найбільше. Усі справи, за які братиметься рак, не дадуть позитивного результату. У міжнародній співпраці буде допущено багато помилок. Хтось зробить спробу понищити його майно. Краще відмовитися від авіаперельотів і автопоїздок на далекі відстані. До Нового року Януковичу краще їздити поїздом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У період сонячного затемнення не можна робити весілля і операції

44-річна Лілія Хасапєтова, біоенергетик з Кривого Рогу, радить готуватися до затемнення завчасно: "Земля буде максимально віддалена від Сонця, а сам супутник знаходиться дуже низько над горизонтом. Якщо хтось має підвищений тиск або уже переживав серцеві напади, краще цей день провести вдома з запасом необхідних ліків. На швидку годі чекати. На дорогах під час затемнення траплятиметься багато заторів та аварій. Водії не справлятимуться з керуванням. Запізнюватимуться усі — міліціонери, пожежники, партнери на ділові зустрічі, закохані — на побачення. Цього дня не можна освідчуватися і приймати важливі рішення. Усе зовсім скоро обернеться проти вас, дотримати обіцянки буде дуже складно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На затемнення бачитимуть віщі сни

Затемнення викличе багато міжособистісних конфліктів. Сімейні сварки можуть бути летальними.

"Коли конфліктуєте з чоловіком чи дружиною, не беріть до рука ніж, не розпускайте руки, утримуйте дистанцію. Порушиться зв'язок — запізнюватимуться листи, грошові перекази, погано працюватимуть телефони та інтернет. Краще не мати справу з грошима — не купувати автомобілі та нерухомість, не позичати і не класти гроші в банк, не брати кредити і позики в ломбарді".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячні і місячні затемнення провокують цирози печінки

Варто тримати піст. "Не вживайте м'яса. Навіть від риби краще відмовитись. Алкоголь викличе харчове отруєння і біль в області печінки, дасть ускладнення на нирки. Не робіть аналізів. Діагнози будуть хибними.

У суботу краще прибирати вдома — мити вікна, підлогу, побутову техніку — цим самим виженете з дому усю негативну енергетику. Не спускайтеся в метро, не йдіть до театру. Під час затемнення на вулицю виходять енергетичні вампіри. Можете повернутися додому з головним болем. Є великий ризик захворіти на грип. Організм буде надто виснаженим".

Наступне повне місячне затемнення відбудеться 15 квітня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Під час місячного затемнення стережіться енергетичних вампірів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути