Ексклюзиви
четвер, 14 січня 2010 08:01

У день сонячного затемнення треба менше їсти

У день сонячного затемнення треба менше їсти

15 січня, у п"ятницю,відбудеться сонячне затемнення. Його можна буде бачити в Китаї.

— Найважче затемнення переноситимуть Козероги, Раки, Овни й Терези, — каже астролог 42-річна Олена Максимова. — Люди, які народилися під цими знаками, можуть захворіти. Їм потрібно тепліше одягатися. У сезон затемнень не варто укладати ділових угод. Бо в ці дні складно тверезо мислити. Весь тиждень буде важко зосередитися, запам"ятовувати. Підвищиться рівень агресивності. Найгірше затемнення впливатиме на хребет, суглоби і кишково-шлунковий тракт. Погано почуватимуться люди з виразками. Здоровим треба відмовитися від спиртних напоїв. Цього дня треба менше їсти. Уранці випийте склянку води, на обід з"їжте легкий салат. Більше можна вжити на вечерю.

Цього тижня призупинилася планета Меркурій. Із наступного понеділка він почне рухатись у зворотному напрямку. Треба бути уважними водіям і пілотам. Буде чимало дорожньо-транспортних пригод, проблеми з Інтернетом і телефонним зв"язком.

Кожному сонячному затемненню передує місячне. Ми його пережили 31 грудня. Наступне повне сонячне затемнення — 11 липня 2010. Цього року їх буде чотири. Торік було шість затемнень, тому мали проблеми зі здоров"ям і фінансами. Найбільше, сім затемнень, відбулися 1917 року.

Зараз ви читаєте новину «У день сонячного затемнення треба менше їсти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути