пʼятниця, 18 листопада 2011 20:23

У період сонячного затемнення не можна робити весілля і операції

У період сонячного затемнення не можна робити весілля і операції

25 листопада відбудеться неповне сонячне затемнення. В Україні його видно не буде, але воно однаково впливатиме на всіх жителів Землі.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла столичний біоенергет Лілія Романова.

"Сонячне затемнення робить яскравішими усі процеси - негативні і позитивні. В цей час можливі яскраві виграші, неочікуване везіння у судових справах. Але водночас підвищується ризик великих потрясінь. Сонячна енергія буде діяти 2 тижні до і після сонячного затемнення. Найнебезпечнішими будуть 3 дні до і після затемнення", - сказала вона.

"У цей час рекомендується відкласти вирішення довготермінових рішень. Краще перенести весілля, планові операції, купівлю нерухомості, автомобілів, побутової техніки. Договори, підписані у цей час, стануть для людей американськими гірками. Може пощастити, але є велика імовірність великого програшу", - додала Романова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступне велике місячне затемнення люди побачать через сім років

Затемнення позначиться на самопочутті.

"Будуть загострюватися хронічні хвороби. Навіть звичайний грип буде важче переноситися. У багатьох людей сон в ці дні буде поганим. Снитимуться жахи, вранці буде відчуття втоми, ламкості в тілі. В цей час не варто дивитися страшних фільмів, краще переглянути якусь комедію", - порадила Лілія Романова.

"В ці дні підвищується рівень травматизму. Тому не варто вирушати у подорожі. Якщо поїздку неможливо перенести, то варто взяти з собою якийсь оберіг або сходити до церкви. Такий ритуал візьме частину негативу на себе. Людина почуватиметься спокійніше", - додала вона.

Зараз ви читаєте новину «У період сонячного затемнення не можна робити весілля і операції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути