Ексклюзиви
середа, 30 грудня 2009 16:45

Під час затемнення місяця можна схуднути

 

Уперше за 100 років затемнення місяця пройде 31 грудня. В Україні його можна буде спостерігати з 21.21 протягом години.

— Це затемнення четверте за цей рік і найменше. Місяць не лише змінить колір, а й частина його стане невидимою, — каже київський астроном Іван Крячко, 49 років. — Спостерігати за природним явищем можна буде у всьому світі, але в різний час. Не побачать його лише американці, бо Земля повернеться до місяця іншою стороною. Українцям раджу дивитися через телескоп чи бінокль.

— Під час місячного затемнення активізується чорна енергетика, тому не варто братися за нові важливі справи, — говорить Марія Левченко, 66 років, астроном Вінницького планетарію. — Нейтралізує негатив запалена свічка. Бажано двоколірна, переплетена. Щільно зашторте вікна. За три дні до і після не розпочинайте нових справ. Час проведіть у спокійній обстановці.

Левченко каже, в останній день року можуть загостритися серцево-судинні та нервові захворювання, стрибатиме тиск, можливі депресії. Аби уникнути розладів, радить кілька днів до затемнення двічі на добу пити по 20–30 крапель настоянки китайського лимоннику, женьшеню, елеутерококу.

— У день затемнення добре поголодувати. Хто не витримує, утримайтеся від їжі хоча б три годин до і після. Голодування підсилює процес виведення з організму негативної енергетики. Корисний також масаж.

Аби позбутися шкідливих звичок, комплексів і зурочення, за півгодини до затемнення приймають контрастний душ.

— Чоловікам треба починати й закінчувати холодною водою, жінкам — гарячою. Після цього ляжте головою на північ, закрийте очі й уявіть, як ваші недуги, страхи і комплекси виходять із вас. Роздивіться своє відображення в уявному дзеркалі. Воно хворіє, курить, п"є, комплексує. Стисніть його до маленької крапки і викиньте подалі від себе. Ще трохи полежте, знову прийміть контрастний душ і випийте склянку води.

— Я хотіла перестати курити, — каже вінничанка Ірина Татарчук, 32 роки. — Чотири роки кидала. 7 липня, коли було місячне затемнення, за совєтом Марії Федорівни зробила ритуал і аж сама здивувалася. Подєйствувало. П"ять місяців не курю. Треба ще запрограмірувати себе проти лишніх кілограмів. Помагає.

2010 року місячне затемнення буде 26 червня та 21 грудня. Перше зможуть побачити жителі Австралії, друге — Європи та Скандинавії. Два видимі затемнення в Україні будуть 2011-го — 15 червня і 10 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Під час затемнення місяця можна схуднути». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути