середа, 03 жовтня 2012 12:56

Осіння мода: стриманість, хутро, усі відтінки синього
11

Фото: фото: Інна ІЩУК

Трендом цього сезону є хутряні жилетки. "Вони зручні, бо можна носити до перших заморозків. В моду знову повертаються хутряні боа і шарфи різної довжини та форми, розповідає Віктор Антоненко, директор хутряної фабрики "АНТ", який презентував нову колекцію зимового одягу. - Нова колекція — це вишуканість 40-х років, естетика 60-их і неприборканість 70-их років.

У колекції представлені 60 моделей різних кольорів, але основний акцент на поєднанні чорного і білого. У цьому сезоні надзвичайно популярні моделі в стилі кімоно, але не здає своїх позицій  й "А"-образний силует".

Найпопулярнішим хутром залишається норка.

"Цього року майже у всіх колекціях присутнє хутро. Основна частина дизайнерів взялася за м'яке золото. Світ повертається до більшої простоти, стриманості, - зазначає Антоненко. -  Актуальними стають більш темні кольори, звісно кольоровість присутня в колекціях, але в основному — це синій, ліловий".

 

Зараз ви читаєте новину «Осіння мода: стриманість, хутро, усі відтінки синього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути