вівторок, 08 листопада 2011 17:15

Ольга Навроцька не радить опускатися до підробок брендів

Ольга Навроцька не радить опускатися до підробок брендів

Стиліст Ольга Навроцька переконує, що копії брендів в наш час вже немодні. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Це просто безнадійна тенденція і дуже погана. Коли людина їде в метро із сумкою "Луї Вітона" - це мегапогано. Є прекрасні аналоги демократичних марок, які повністю заміняють високі бренди. Тому краще купити одну хорошу сумку модну, але не підробку. Не треба до такого опускатися", - радить дизайнерка.

Сама Оля шопоголіком себе не вважає.

"Гардеробну я собі зробила із колишнього кабінету. Але він невеликий, десь 25 квадратів. Я не шопоголік, але речі мене просто переслідують. При цьому я не можу викидати і роздавати одяг. Колись з Могилевською намагались створювати комплекти, щоб знати, що одягнути завтра. В мене так не вийшло, бо не знаю, що зранку вдягну", - зізналась Навроцька.

Одягається вона лише під настрій.

"Мій особистий стиль залежить від настрою. Взагалі я дуже люблю коротенькі сукні, світерочки, шкіряні штани, джинси і підбори. Всі модні тренди — не моє, на жаль. Воно мені просто не личить, бо я починаю виглядати дуже дорослою", - зауважує Оля.

За шопінгом вона їздить до Штатів.

"Я не їжджу туди за "Шанель" чи "Гуччі", а за їхнім внутрішнім ринком. Є магазини, де речі зроблені вручну. Колись купила собі шерстяну кофту, розписану масляними фарбами. Уггі там в десять разів дешевші. І взагалі всі ці божевільні "сейли", коли трусів по два долари можна набрати і модних джинсів по 70", - підкреслила Ольга Навроцька.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Навроцька не радить опускатися до підробок брендів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути