пʼятниця, 12 жовтня 2012 12:27

Навесні 2013 модниці одягнуться у шовкові сукні соковитих кольорів
10

Фото: Фото: Сергій Старостенко

Дивлячись на колекцію Лілії Пустовіт, можна бути впевненим — весна 2013 року пройде у сонячних відтінках. Так вважає київський стиліст Андрій Крикота.

"Одяг від Пустовіт робить жінку яскравою, - каже Андрій після показу дизайнерки у столичному "Мистецькому арсеналі" 10 жовтня. - Подивіться на вбрання від дизайнерки. Воно насичене рожевими і помаранчевими відтінками".

На подіум виходять моделі у бежевих і рожевих сукнях, туніках. Серед основних елементів вишивки переважають ромби, зірки, сполучення прямого і косого принтів.

"Стародавні візерунки у колекції дизайнерки звучать свіжо завдяки сучасним технологіям, які авторка застосувала у підготовці своєї колекції. Не останню роль зіграли контраст кольорів — бежевого і рожевого, тілесного і червоного, фактура матеріалів і поєднання пластичних і об'ємних тканин. Шовкові сукні соковитих кольорів і простого крою навесні поповнять гардероби українських модниць", - зауважує стиліст.

Цього року дизайнерка, окрім одягу, доповнила колекцію прикрасами, клатчами і сумочками.

"Прикраси у новій колекції теж наповнені символами-оберегами, - каже про аксесуари дизайнер Лілія Пустовіт. - Обереги від Пустовіт працюють, навіть якщо ви не вірите в це".

Чи ви вже демонстрували десь нову колекцію?

Одяг з нинішньої колекції вже представлений в італійському шоу-румі. Після київського показу наряди покажуть на "Мерседес Бенз Фешн Вік" у Москві. Вважаю, що українську моду треба розвивати всіма можливими заходами.

Криза якось позначилась на вашому бізнесі?

Криза є, якщо ви про неї думаєте. Вона відсіює слабших. Замало просто бути дизайнером. Треба бути хорошим бізнесменом та менеджером. Моя колекція — це не тільки моя робота, а й робота цілої команди людей. Ми працюємо, а не спостерігаємо, як насувається криза.

Про що мріє український дизайнер Лілія Пустовіт?

Я дуже хочу, щоб нарешті легка промисловість в Україні запрацювала. У нас були текстильні та швейні фабрики. А для цього зараз просто необхідна підтримка держави. Так свого часу текстильну галузь в Італії підтримав уряд. Про це мріє кожен український дизайнер.

Одяг від Лілії Пустовіт продається в магазинах Лондона, Токіо, Сеула, Москви, Санкт-Петербургу та Києва. Дизайнерка співпрацює з брендом Braska, під лейблом якого в широкій мережі можна придбати взуття, сумочки і прикраси від Пустовіт.

Лілію називають "хедлайнером вищої ліги української моди", "майстром, який якісно змінив уявлення про етніку", "концептуалістом-космополітом" та "кумиром просунутої молоді".

Тиждень моди триватиме до 15 жовтня. Крім українських дизайнерів, весняно-літні колекції наступного сезону представлять модельєри з Німеччини, Польщі та Грузії.

 

Зараз ви читаєте новину «Навесні 2013 модниці одягнуться у шовкові сукні соковитих кольорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути