Ексклюзиви
четвер, 06 жовтня 2011 18:29

Cтара бомжиха на вулиці краще вдягнена, ніж 90% українців — Віктор Анісімов

Cтара бомжиха на вулиці краще вдягнена, ніж 90% українців — Віктор Анісімов

Як сьогодні вдягаються українці та наскільки ми відстаємо від модної Європи розповів український дизайнер Віктор Анісімов.

"Мені вже по-барабану, як вдягаються українці. Стомився хвилюватися з цього приводу. Жванецький казав якось: що з людиною не роби, вона уперто повзе на кладовище. Так і з модою в Україні. Cтара бомжиха на вулиці крутіше вдягнена, ніж 90% українців. Три дні тому повернувся з Мілану. Там отримуєш естетичне задоволення від того, що знаходишся на вулиці. Часто сідаємо з Лілією Пустовіт у кав'ярні і просто дивимось на людей. Так само у Парижі. Прилітаєш у Київ: "Боже, що тут коїться. У що вдягнені ці люди?".

Потім приїжджаєш у Донецьк: "Ой, тут ще гірше". Тиждень треба приходити до тями. З часів Радянського союзу мало що змінилось. Хоча декілька років тому п'ять з десяти українських чоловіків йшли з барсетками у руках. Зараз вже один-два. Китайці, які шиють одяг для наших базарів, теж слідкують за модою й читають журнал "Вог". Але в чому фішка, українці не винні в цьому. Наша економічна ситуація змушує людей думати, як вижити, а не як вдягнутися", - зазначив Анісімов і розказав про свої вподобання щодо жінок.

"Мені дуже подобаються дівчата, які косять під хлопців. Короткі зачіски, брючні костюми. Витягни дівчину з провінції, зроби їй зачіску, макіяж, вдягни стильно. Вийде на вулицю: зачіску пішла в один бік, макіяж і в інший, одяг в третій, а дівчина в четвертий. Одяг має продовжувати людину, бути в гармонії з нею.

За тим, як вдягнена людина, в Україні вирізняються три категорії населення.

"Пішов на базар, купив щось, щоб було в чому ходити".

Друга категорія — люди, які мають гроші й витрачають шалені суми на брендові речі, хоча можна витрачати менше, й зневажають тих, хто не має такої можливості.

Третя — їх видно за кілометр, люди одягнуті зі смаком і неординарно. Останніх найменше", - зазначив дизайнер.

Зараз ви читаєте новину «Cтара бомжиха на вулиці краще вдягнена, ніж 90% українців — Віктор Анісімов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути