пʼятниця, 25 травня 2012 12:17

Моркв'яний сік відновлює флору кишечника

Моркв'яний сік відновлює флору кишечника
Магазинні соки для лікування не підходять. Фото: el-la.ru
Столичний гастроентеролог 33-річний Ігор Кириченко каже, моркв'яний сік може повністю вилікувати дисбактеріоз.
При дисбактеріозі пити антибіотиків не можна, вони лише зашкодять. Адже мікрофлора шлунку здатна відновлюватися, їй лише треба у цьому посприяти. У цьому допоможе моркв'яний сік. Він не тільки відновлює баланс бактерій у кишечнику, а й чистить усі органи. Моркв'яний - найбільш корисний сік серед овочевих. Містить багато бета-каротину, мінералів та клітковини.
Ці речовини перетворюють шлаки у рідкий стан, швидко виводять їх з організму. Також видаляють жовчні кислоти, покращують травлення. Найкраще пити 1-2 невеликі склянки моркв'яного соку на день, і вже за три дні мікрофлора почне відновлюватися.
Сік треба вичавлювати зі свіжої моркви самостійно, адже готові "магазинні" цілющого ефекту не мають. Пити сік треба повільно, малими ковтками — так краще засвоюватиметься.
Моркв'яний сік добре відновлює сили після недуги. Якщо сильно виснажилися, відчуваєте головний біль - пийте його протягом трьох днів. При цьому треба відмовитись від солоного м'яса і збільшити порції соку. На день його треба пити не менше 1 літру. Стан швидко покращиться.
Не можна пити моркв'яний сік хворим на гастрит із підвищеною кислотністю, хронічною виразкою. Також для кишечника корисне листя подорожника. Воно містить пектинові речовини, які не перетравлюються. Замість цього вони набухають, утворюють у просвіті товстої кишки "острівки", де осідають і розмножуються. Виводять зі шлунку токсини.
Зараз ви читаєте новину «Моркв'яний сік відновлює флору кишечника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути