понеділок, 09 квітня 2012 05:30

Майонез у салаті заміняють оцтом

Киянка 23-річна Карина Нездала дотримується дієти. Рецепти салатів переробляє так, щоб виходили низькокалорійні.

— Беру невелику головку білої капусти, дрібно шинкую і складаю у каструлю. Шість огірків нарізую соломкою. Можна брати квашені, мариновані або й свіжі.

Купує банку зеленого горошку. Замінити можна консервованою кукурудзою. Півпалки копченої ковбаси нарізує кубиками.

Окремо маринує цибулю. Велику нарізує півкільцями. Складає у банку, заливає оцтом по вінця і рясно притрушує чорним перцем. Ставить у холодильник на добу.

— Цибуля кислувата виходить, гостра.

Тре свіжу моркву. Усі складники змішує і солить. Поливає легким майонезом.

— 200-грамової пачки достатньо. Як хто не їсть майонезу, можна залити двома столовими ложками оцту і поставити в холодильник.

Готову страву викладає на таріль і подає до столу. Маринад із цибулі швидко просякає капусту. Горошок і ковбаса роблять салат ситним і святковим.

Зараз ви читаєте новину «Майонез у салаті заміняють оцтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути