субота, 02 грудня 2017 22:45

Модель plus-size присоромили за рекламу спортивного одягу
5

Фото: Instagram

Американську модель plus-size Анну О'Браєн присоромили у мережі за рекламу спортивного одягу.

Представити свою нову колекцію жінці запропонував бренд Academy Sports and Outdoors. Спеціально для жінок із зайвою вагою вони створили комплекти розміром ХХXL. Стати обличчям лінійки BCG запросили модного блогера Анну О'Браєн, так як вона не раз розповідала, що не може знайти відповідного спортивного одягу для своїх фітнес-тернувань.

"Поява спеціальної спортивного одягу для повних людей - це великий крок, який допоможе тим, хто страждає зайвою вагою, стати активнішими", - написала під одним із фото модель plus-size на сторінці бренду в Instargam.

О'Браєн взяла участь у фотосесії, в якій продемонструвала кілька комплектів одягу. Фотографувалась на вулиці під час пробіжки і в спортивному залі, займаючись на тренажері.

Автор: Instagram
 

Багато користувачів підтримали Анну. Хвалять її за сміливість. Однак деякі не сприйняли нову кампанію бренду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як виглядає розкішна конкурентка найсексуальнішої моделі plus size

"Це жахливо. Ти показуєш, що бути товстим - гарно. Але повним людям має бути соромно за свій вигляд, вони не мають пишатись цим", - написав користувач під ніком james_fletxher.

На цей закид відповіла компанія Academy Sports and Outdoors, яка вирішили заступитись за свою модель.

"Привіт, Джеймс. У Academy Sports and Outdoors ми справді віримо, що кожна жінка повинна мати рівні можливості насолоджуватись спортом. Як результат, ми продовжуємо презентувати свою нову лінійку одягу. Ми всі різні, але наш доступ до активного способу життя не має таким бути", - написали представники компанії.

Ефектна фітнес-модель Аманда Лі регулярно підриває мережу своїми пікантними фото. Знімки мають шалену популярність серед підписників її сторінки в Instagram. Шанувальників моделі у всьому світі налічується понад 10 млн.

Зараз ви читаєте новину «Модель plus-size присоромили за рекламу спортивного одягу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути