вівторок, 21 квітня 2015 16:35

Як швидко виправити невдале фарбування волосся

Як швидко виправити невдале фарбування волосся

З тих пір, як з'явилася фарба для волосся, кількість жінок, які хотіли б змінити або доповнити колір своєї шевелюри, суттєво зросла.

Але бувають дуже прикрі ситуації, коли фарба не дає бажаного результату. Причини того, що колір не такий, "як на коробці" можуть бути різними. Про те, як змити фарбу з волосся швидко й без шкоди, читайте нижче. Рекомендуємо вам 3 способи.

1. Взяти 1 літр кефіру (чим більша жирність, тим краще). Вилити в миску, додати 1 ст. ложку рослинної олії, 1 ст. ложку солі, ретельно розмішати, нанести на сухе волосся, надіти поліетиленову шапочку і залишити на годину. Якщо вирішили повторити процедуру, то спочатку змийте маску теплою водою і шампунем для жирного волосся. Потім повторити. Такий спосіб можна застосувати не більше 2 разів на добу і не частіше 2 разів на місяць. Висвітлює на 2 тони.

2. На 1 літр теплої води взяти 5 ст. ложок соди, розмішати, намочити цим розчином волосся і загорнути його у поліетиленову плівку на 20 хвилин, змити шампунем або милом. Можна повторити, але не більше 2 разів. При використанні содових масок поліпшується ріст волосся, оскільки застосування соди підсилює кровопостачання голови і волосяних цибулин.

3. На 2 склянки кефіру з максимальним відсотком жиру додати 2 ст. ложки питної соди і 3 ст. ложки горілки. Перемішати, підігріти до температури 40 гр і рівномірно нанести на всю довжину волосся. Голову закрити целофаном на 2 години. Висвітлює на 1-1,5 тони. При застосуванні може спостерігатися нетривале пощипування шкіри голови, викликане горілкою.

Зараз ви читаєте новину «Як швидко виправити невдале фарбування волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути