вівторок, 10 квітня 2012 14:21

Фіолетове й рожеве волосся буде фішкою сезону
5

Надяскравий колір волосся радять влітку обрати молодим дівчатам
Фото: фото: hairland.ru
Тим, хто не боїться експериментів, увага гарантована.
Можна спробувати фарбувати у яскраві кольори окремі прядки

Влітку перукарі пропонують жінкам фарбувати волосся у фіолетові і рожеві кольори. Кажуть, це тенденція буде фішкою сезону.

"Влітку дівчата з фіолетовим чи рожевим волоссям нікого не здивують. Надати волоссю таких відтінків наважаться лише креативні люди, які не бояться експериментів. Найпопулярнішою ця тенденція буде серед молоді.

Старшим раджу фарбувати яскравими кольорами не все волосся, а окремі прядки. Це виглядатиме не так екстравагантно. Прядкам можна пофарбувати в різні кольори. Але тут варто триматися міри — не раджу використовувати більше 3 відтінків яскравих кольорів.

Вбрання можна підбирати під колір волосся. Перехожі одразу помічатимуть, що ви стильні і маєте неперевершений смак", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua перукар Аліса Філімонова. Вона викладає у столичній академії перукарського мистецтва.

"Жінкам після 40 краще віддати перевагу рудим, мідним чи шоколадним кольорам. Такі кольори підкреслюватимуть їх статус і елегантність. В моді лишається і холодний блонд. Краще використовувати кілька кольорів. Вони мають відрізнятися один від одного на 1-2 тони", - додала вона.

Також Аліса розповіла, що лишаються актуальними зачіски з нерівними лініями.

"Зачіски з прядками різної довжини вже другий рік не виходять з моди. Іноді вона буває дуже помітною: ззаду видно потилицю, а збоку волосся сягає плечей. Лишається в моді і боб з піднятою потилицею", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Фіолетове й рожеве волосся буде фішкою сезону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути