Ексклюзиви
пʼятниця, 06 квітня 2012 10:30

Зачіски з ефектом мокрого волосся роблять жінок сексуальними

  Ефекту мокрого волосся легко досягти в домашніх умовах. На мокре волосся наносять пінку для волосся і висушують без фену
Ефекту мокрого волосся легко досягти в домашніх умовах. На мокре волосся наносять пінку для волосся і висушують без фену

Завідувачка кафедри дизайну Київської академії перукарського мистецтва Аліса Філімонова радить жінкам влітку робити зачіски з ефектом мокрого волосся.

"Такі зачіски завжди виглядають сексуально. Здається, що дівчина щойно вийшла з-під душу чи з моря. А чоловікам це дуже подобається", - сказала вона.

"Ефекту мокрого волосся легко досягти в домашніх умовах. На мокре волосся наносять пінку для волосся і висушують без фену. До таких зачісок ідеально підходять косинки, шарфи і пов'язки. Тим більше, що цього літа вони стануть популярними. Вони не тільки модні і красиві, а й функціональні, бо захищають від сонячного удару. Методів зав'язування багато, з ними сміливо можна експериментувати", - додала вона.

Також перукар розповіла, що цього літа варто робити зачіски у стилі 60-их з гребенями і хвилями.

"Зачіски у ретро-стилі додають сучасним жінкам романтичності і загадковості. За допомогою начісування  легко і просто додати зачісці об'єму. Верхній шар волосся не начісується, ним зачіску покривають зверху. Тоді вона виглядатиме природно, волосся не здаватиметься поплутаним. Начісують волосся від кінчиків до коренів. Робити це треба плавно і акуратно, щоб нічого не сплуталося.

Для ефекту хвиль волосся має бути рівно підстрижене. Ідеальна довжина — трохи нижче підборіддя. На чисте волосся наносять гель для укладки і розділяють його проділом — косим або рівним. За допомогою гребінця волосся викладають хвилями в довільному порядку, надаючи прядкам форми англійської букви S. Висушують феном, одягнувши на голову спеціальну сіточку", - розповіла Аліса Філімонова.

Зараз ви читаєте новину «Зачіски з ефектом мокрого волосся роблять жінок сексуальними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути