Ексклюзиви
середа, 21 березня 2012 15:27

Дюденко радить брюнеткам коротко стригти волосся
7

Класика від Дюденко
Фото: фото: dudenko.kiev.ua
Класика від Дюденко
Мода ІІІ тисячоліття. Покоління Некст
Мода ІІІ тисячоліття. Покоління Некст
ART OF HAIR

Стиліст В'ячеслав Дюденко пропонує жінкам з темним волоссям обирати короткі стрижки. Білявкам відрощувати довге волосся та фарбувати у золоті відтінки. Головний тренд літа - сексуальність і жіночність.

"Дівчатам з темним волоссям краще робити короткі зачіски. Довге чорне волосся надає образу містичності. Від таких жінок  навряд чи можна очікувати м'якості. Така жінка більш войовнича. Довге волосся радив би фарбувати у теплий блонд, або обирати окремі відтінки міді. На такому волоссі дуже добре виглядають завитки, або хвилі. Така зачіска надає загальному образу жіночності і гламурності", - розповів Дюденко.

За словами В'ячеслава Дюденко, одяг і зачіска мають поєднуватися і створювати загальний образ. Дружина Ірина Дюденко має біляве волосся, зачіска коротка. На Український тиждень моди приходила у білій сукні-туніці, такого ж кольору брюках і шубі.

"У нас часто жінки носять окремо взяті речі, які не завжди поєднуються. Якщо хороший костюм, то зачіска страждає. Якщо є зачіска, то вона не відповідає загальному наряду.

Влітку жінка перш за все має виглядати сексуально. Вона має бути жіночною. Мені б хотілося, щоб жінка цього літа була одягнена більш гармонійно: зачіска, взуття і одяг мають відповідати одне одному. І велике побажання - укладати волосся феном", - зауважив Дюденко.

Зараз ви читаєте новину «Дюденко радить брюнеткам коротко стригти волосся ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути