вівторок, 11 вересня 2012 14:09

Елітна перука коштує від 1800 доларів
9

Фото: Фото: Ольга Каменєва

Елітні перуки продає салон Наталі Воєводіної у Києві. Основні його клієнти — народні депутати, зірки та онкохворі. Їхні прізвища власниця салону тримає в секреті. Але погоджується говорити про роботи своїх конкурентів.

"Погану, неякісну роботу одразу видно, - переконує Воєводіна. - От хоча б Гайтана. Співачка вийшла на рівень Євробачення, а ходить у дешевій перуці за 500 доларів. Придивіться до її пробору. В якісній перуці має бути видно шкіру, а в Гайтани це - просто чорна смужка, волосся неприродньо загущене на тімені. Якби вона прийшла до мене, я б їй зробила якісну перуку. Але ж не буду я сама їй телефонувати? Або Таїсія Повалій. Раніше в неї було власне волосся, а останній рік почала користуватися перукою. Це видно на стику краєчка перуки і голови, волосся лежить не так, як мало б лежати справжнє. В Іри Білик теж перука. Бо натуральне волосся не може рости так густо і падати в одному напрямку вниз".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрижка в суботу гарантує гарне здорове волосся

За словами власниці салону, Ані Лорак, Руслана і Могилевська ходять зі своїм волоссям, але час від часу нарощують штучні прядки.

"Коли рухаються, видно, що верхній, нарощений шар волосся відділяється — він більш короткий, ніж справжній. Років три тому нам зателефонувала перукарка Асії Ахат. Співачка просила привезти їй додому кілька перук. Моя помічниця повезла. Асія поміряла, сказала, що сподобалося. Але заявила, що купує в інших майстрів перуки по 800 доларів, тому 2 тисячі доларів за наш виріб — дорого. І це каже людина, яка живе в будинку на пагорбах коло Батьківщини-матері!", - наголосила жінка.

Перуки Воєводіної коштують від 1800 доларів, шиньйони — від 500 доларів. Наростити волосся у салоні вийде за ціною від 800 доларів.

Наталя Воєводіна робить штучні зачіски з 1982 року. Вчилася у київському технікумі на художника-модельєра.

Зараз ви читаєте новину «Елітна перука коштує від 1800 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути