Ексклюзиви
субота, 04 серпня 2012 16:29

Стрижка в суботу гарантує гарне здорове волосся

Стрижка в суботу гарантує гарне здорове волосся

Вінницька перукарка Оксана Шестопал радить клієнтам стригтися в суботу. Вона помітила за 7 років роботи перукарем, що у клієнток, які регулярно стриглися по суботах, згодом відростало здорове і гарне волосся.

"Поцікавилася в своєї бабусі, яка знається на народних повір'ях, чому так виходить. Вона розказала, що кожен день тижня по-різному впливає на людей. В їхньому селі малим дітям перший раз волоссячко обрізали в суботу, щоб воно потім міцним і здоровим виросло. Казали, що в цей день весь негатив збирається на кінчиках волосся, і його можна зістригти. А в неділю нікому не радять стригтися, бо це день сонця. Можна "обрізати" свою долю. Але я не дуже в таке вірила, і обслуговувала клієнтів. Майже у всіх після цього щось мінялося в житті. І часто на краще. Тому раджу ходити в перукарню по неділях тим, кому хочеться кардинально змінити своє життя" — говорить Оксана.

По понеділках перукарка радить стригтися тим, хто хоче позбутися якихось проблем, непотрібних обов'язків.

У вівторок та середу після стрижки ваша зачіска не змінить форму, волосся ляже так, як було задумано.

"А от четвергова і п'ятнична стрижка завжди непередбачувані. Форма волосся після них міняється, закручене усередину "каре" раптом вивертається назовні, пряме волосся починає витися, а кучеряве — розпрямляється. Тому тим, хто задоволений своєю зачіскою і не хоче несподіванок, краще приходити в інші дні".

Також Оксана слідкує за місячним календарем. Жінкам, які хочуть відростити довге волосся, радить приходити у період нового місяця, а тим, хто робить короткі стрижки і не хоче, щоб вони швидко відростали — у період спаду місяця.

"В серпні до 17 числа місяць спадатиме. Підстрижене волосся буде довше відростати. З 17 до 31 серпня місяць знову буде рости, і разом з ним підстрижене волосся."

Зараз ви читаєте новину «Стрижка в суботу гарантує гарне здорове волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути