четвер, 09 серпня 2012 16:57

Наомі Кемпбелл втратила частину волосся
8

Темношкіру супермодель Наомі Кемпбелл днями сфотографували під час відпочинку на Ібіці, причому голова 42-річної "чорної пантери" мала доволі химерний вигляд.

Звісно, може бути, що це якась ультрамодна панк-зачіска, але скоріше за все, це нищівні наслідки постійних процедур із нарощування волосся, якими зловживала зірка.

Те, що лишилося від її кіс, Наомі зібрала в хвостика, пише ТаблоID із посиланням на "The Daily Mail".

На думку експертів, в Кемпбелл так звана тракційна алопеція. Вона проявляється якраз над чолом та з боків, де волосся слабше. Якщо Наомі покине знущатися зі своєї голови, коси ще відростуть, якщо ж ні, то їй поможе лише трансплантація, попереджають фахівці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наомі Кемпбелл зруйнувала наш шлюб" - дружина Владислава Дороніна

Утім, враховуючи, як давно в Кемпбелл виникли ці проблеми, вірогідно, що в її випадку завдану шкоду вже не виправити. Так вважає власниця мережі салонів краси в Британії Тетяна Кареліна, яка добре знається на процедурі нарощування волосся.

Нагадаємо, ще 2010-го, ідучи на світський захід, подруга олігарха Владислава Дороніна погано приклеїла перуку, та сповзла і відкрила світові її лисину.

Подейкують, про тракційну алопецію внаслідок невдалого нарощування волосся не з чуток знають ще й такі зірки як Брітні Спірз, Вікторія Бекхем та Періс Хілтон.

Зараз ви читаєте новину «Наомі Кемпбелл втратила частину волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути