субота, 13 жовтня 2012 00:05

Дизайнери радять жінкам відмовитись від аксесуарів навесні 2013 року
8

Фото: Фото: fashionweek.ua

Вчора, 11 жовтня, у київському "Мистецькому арсеналі" відбувся показ весняно-літньої колекції. Під час денного показу колекції дизайнера Володимира Подоляна на подіум, з одягу моделей, сипався пісок. Цим дизайнер хотів показати, що у житті все перетворюється на пил.

"Головним натхненням при створенні колекції для мене послужила безкрайність всесвіту і космічний пил, з якого все почалося і в яке все, у підсумку, перетворюється", - розповів він.

Акцент колекції зроблено на деталі крою — це численні складки у вигляді променів, аплікації, багатошаровість та легкі і напівпрозорі тканини. На подіум моделі виходили переважно у приталеному одязі — сукні, жакети, плащі, костюми. На думку дизайнера аксесуари в образі жінки у наступному році зайві.

"Моє бачення цієї колекції монохромне — це без аксесуарів, виключно пил. Зараз в Америці клієнти обирають більш спрощені моделі одягу", - каже дизайнер Володимир Подолян.

Кольори колекції — це яскраво-зелений, холодний білий та чорний.

"Ці кольори ідеально підкреслюють фігуру і дарують енергію світла і молодості. А чорний дозволяє відчувати захищеність, таємничість, тишу і нескінченність", - розповів дизайнер.

Весняно-літню колекцію 2013-го року Володимир Подолян вже представив на виставках у Парижі, Нью-Йорку та у шоу-румі Лос-Анжелеса. Подивитись на дизайнерське шоу у Києві прийшли Віталій Козловський, Анна і Аліна Завальські, Маша Манюк, Ольга Громова, Наталія Ветвицька та Данило Грачов.

 

Зараз ви читаєте новину «Дизайнери радять жінкам відмовитись від аксесуарів навесні 2013 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути