пʼятниця, 12 жовтня 2012 15:36

Ольга Альонова пропонує жінкам одягати зручний одяг ніжних відтінків
18

Фото: Фото: fashionweek.ua

Дизайнер Ольга Альонова наступної весни та літа запропонувала жінкам обирати зручний одяг переважно ніжних, пастельних відтінків. Крім того, моделі вийшли у зручному на низьких підборах та переважно лакованому взутті. Презентація колекції одягу від Ольги Альонової завершив другий день показів 31-го Українського Тижня моди у київському музейному комплексі "Мистецький Арсенал".

"Я пропоную відносно яскраві кольори. Якщо минуле літо у нас було - буйство фарб, то тут спалахів було буквально декілька. Не було монохрому, але було шість карамельних відтінків. Я використала такі кольори, як прохолодна м'ята, флюоресцентний персик, небесно-блакитний, лимонний, ліловий кристал і білий. Це назви кольорів, які визначають мистецтвознавці. Кольори були натуральні, тільки один колір був неоновим - це флюоресцентний персик", - розповіла Ольга Аленова.

Моделі вийшли у зручному одягу — шорти, короткі та довгі сукні, ділові костюми пастельних відтінків, шкіряні куртки. Дизайнер використовувала натуральні тканини — це бавовна, шовк, джинс та шкіра.

"Ми не показуємо приталений одяг, тому що в сучасному житті це не зовсім зручно. Це була колекція, яку можна одягати і вдень і ввечері. Моя дівчина - це завжди трохи дівчина-підліток, у міру грайлива, у міру самовпевнена. В даному контексті це дівчина-денді, яка працює, поспішає, вона пунктуальна і їй зручно і комфортно в образі, який сьогодні ми показали. Багато було модної геометрії", - розповіла вона.

Моделі були взуті у зручне взуття, переважно — це лаковані лофери без шнурків та на низькому, широкому підборі.

"Ми запропонували дівчатам різне взуття, було чотири види. Це шльопанці, які личать до одягу, який я пропоную. А також це зручні лофери, які дуже актуальні й зручні", - додала вона.

Нагадаємо, що 31-ий Український Тиждень моди стартував 10 жовтня. Традиційно його відкрив показ дизайнерки Лілії Пустовіт. Модні покази завершаться у неділю, 14 жовтня. У програмі заплановано 39 показів, 45 дизайнерів, понад 20 тис. гостей, 200 акредитованих ЗМІ, вечірки та 5 тематичних after-party.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Альонова пропонує жінкам одягати зручний одяг ніжних відтінків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути