четвер, 11 жовтня 2012 15:03

Олена Буреніна пропонує жінкам одягати шкіряні куртки з напівпрозорим одягом
6

Весною модними будуть сукні вільного покрою
Фото: Фото: Наталія Шестопал
Буреніна радить носити прозорі елементи та принти із чисел
У Києві дизайнерка показала лише чорно-білі речі зі своєї колекції

Дизайнер Олена Буреніна пропонує жінкам одягати шкіряні вироби у поєднані з одягом пошитим з легких, напівпрозорих тканин. Це вважає сексуальним. Тому до шкіряних курток радить вдягати шифонові блузи та кофтинки. Завершити образ пропонує вільними у стегнах та приталеними донизу брюками. Свою чорно-білу колекцію дизайнер презентувала вчора, 10 жовтня, на Українському Тижні моди.

"Колекція у чорно-білому кольорі. Вона драматична, але не депресивна. Ці кольори завжди будуть ультрамодними. Але це не вся колекція, а її частина. Спочатку ця колекція одягу створювалася для Парижу та Мілану. Насправді, колір у колекції є – це лимонний та малиновий у поєднані з кораловим. Для мене колір має велике значення. Тому що будь-який колір має психологічний вплив, навіть якщо людина цього не усвідомлює. Кольори викликають певний настрій та емоції", - розповіла Олена Буреніна.

Модний гардероб наступної весни від Олени Буреніної — це короткі за довжиною та вільні у крої сукні, обов'язково декілька різних кольорів класичних сорочок, чорні та білі вільні брюки, легкі майки та шкіряні куртки. Майки та блузи дизайнер прикрасила принтами з цифр.

"Можна сміливо заявляти, що у моді одяг, на якому зображено цифри. У Мілані цифри вважаються хітом", - додала дизайнер.

Нагадаємо, 31-ий Український тиждень моди стартував 10 жовтня на території київського музейного комплексу "Мистецький арсенал". Традиційно його відкрив показ дизайнерки Лілії Пустовіт. За нею на подіум вийшли моделі в одязі від Вікторії Гресь. Модні покази завершаться у неділю, 14 жовтня. У програмі - 39 показів, 45 дизайнерів, понад 20 тис. гостей, 200 акредитованих ЗМІ, вечірки та 5 тематичних after-party.

 

Зараз ви читаєте новину «Олена Буреніна пропонує жінкам одягати шкіряні куртки з напівпрозорим одягом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути