пʼятниця, 12 жовтня 2012 16:54

Подолян повернув у моду максі-спідниці, Бублик — тоненькі пояси і окуляри
20

Фото: Фото: fashionweek.ua

У Києві триває Український тиждень моди. На другий день показів свої колекції презентували дизайнери Анна Бублик і Володимир Подолян.

Останній, на відміну від Анни Бублик, представив свою колекцію вбрання у білому, чорному та зеленому кольорах.

"У одязі Володимира Подоляна білий колір домінував, - каже Олена Вальчук, одна з глядачок, після показу. - Першою на подіум вийшла модель саме у білій сукні. Це говорить про те, що нова колекція на весну-літо 2013 року повинна дарувати чистоту та легкість. Мене особливо вразили зелені плаття, накидки і блузи. На весну куплю собі багато зелених речей. Вони домінуватимуть, бо символізують собою колір життя".

Моделі виходили на подіум у максі-спідницях, чорних шортах, білих топах, кольорових сукнях-футлярах, довгих сорочках і футболках з фотографіями дизайнера.

"Вразили зелені сукні, якими наповнена колекція Подоляна, - каже стиліст Андрій Крикота. - Усе витримано у стилі мінімалізму — простий крій та пошиття, але легкості і неповторності вбранню додають вишукані тканини і вдало підібране різноманіття кольорів. Навесні 2013-го нового дихання набудуть чорний і білий кольори, користуватимуться популярністю різні відтінки зеленого. Класику дизайнер оживив принтовими футболками, трафаретами та смугастими принтами".

Більш жіночною дизайнер називає колекцію Анни Бублик.

"Бублик повернула у моду окуляри і тоненькі пояси. Її колекція сповнена помаранчевими, червоними та золотими кольорами. Вона віддає данину максі-спідницям, червоним туфлям і заокругленим комірцям на блузах і піджаках".

Український тиждень моди триватиме до 14 жовтня. У суботу та неділю свої колекції покажуть Андре Тан, Юлія Айсіна, Лілія Літковська і Олексій Залевський.

 

Зараз ви читаєте новину «Подолян повернув у моду максі-спідниці, Бублик — тоненькі пояси і окуляри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути