четвер, 10 січня 2019 05:28

Як не можна сушити волосся

Як не можна сушити волосся
Щоб не пошкодити волосся, варто дотримуватися певних правил

Якщо бажаєте уникнення пошкодження волосся, не потрібно сушити його занадто мокрими, довго ходити з рушником на голові, не розділяти на секції, знімати спеціальну насадку сопло, використовувати неправильну щітку та не закріплювати результат.
Коли дуже мокре волосся сушити феном, воно більше пошкоджується. В ідеалі – включати фен тільки тоді, коли локони вже будуть на 70-75% сухими. Чим довше волосся піддаються впливу гарячого повітря, тим сильніше вони травмуються.
Якщо мокре волосся довго знаходяться в рушнику залози починають активно виділяти шкірний жир. У вологому стані пасма більш уразливі. Замість того щоб обмотувати голову рушником, потрібно промокнути волосся, збираючи зайву вологу, розповідає kosmetic.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як не треба малювати брови - 5 помилок

Не варто знімати носик фена. Завдяки насадці тепло рівномірно розподіляється по всій довжині волосся, а без неї структура дуже псується.
Якісна кругла щітка для волосся виготовляється з ворсу дикого кабана. Цей матеріал є хорошим для профілактики кінчиків, забезпечує масаж шкіри голови, добре розплутує волосся та не ушкоджує їх структуру.

Щоб відновити волосся можна робити кефірну маску. Для цього потрібно підігріти склянку нежирного кефіру. Втерти кисломолочний продукт спочатку в шкіру голови, а потім – поширювати по всій довжині волосся. Одягнути на голову поліетиленову шапочку і залишити на 30-40 хвилин. Після цього змити кефір теплою водою і ретельно промити волосся за допомогою шампуню. Ця маска підходить для всіх типів волосся, але особливо ефективна для сухих і ламких.

Зараз ви читаєте новину «Як не можна сушити волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути