пʼятниця, 30 березня 2018 14:43

Випустили незвичайний "зірковий" автомобіль
11

Фото: highsnobiety

Британський автомобільний бренд Rolls-Royce випустив колекційну модель Wraith.

Rolls-Royce Wraith Luminary Collection налічує 55 авто, пише transmissia.net.

Кузов пофарбували у темно-сірий колір. Фарбу Sunburst Grey розробили спеціально для цієї колекції. Фарба за рахунок частинок металу в ній імітує відтінок зорі.

Салон і внутрішню частину дверей оздобили темним чеським дубом. У дерев'яні панелі дверей вмонтували 176 світлодіодів. За натисканням кнопки вмикається ілюмінація.

Стеля також складається з 1, 3 тис. світлодіодів. Вони імітують зірки, що падають. Вісім світил по черзі опромінюють небосхил і гаснуть над передніми сидіннями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Hyundai показала революційні автомобілі майбутнього

Під капотом купе Rolls-Royce Wraith - 630-сильний 6,6-літровий V12 імотор. Він працює з восьмиступінчастою автоматичною коробкою перендач.

На продаж виставили Rolls-Royce Silver Ghost російського царя Миколи ІІ. Автомобіль продають у Німеччини. За нього просять майже €4 млн. "Срібний Привид" був одним з перших автомобілів компанії Rolls-Royce. Його могли придбати собі тільки дуже багаті люди. Перший автомобіль випустила у 1907-му. За 20 років з конвеєра зійшло 7,8 тис. авто.

Зараз ви читаєте новину «Випустили незвичайний "зірковий" автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути