середа, 28 березня 2018 10:08

Hyundai показала революційні автомобілі майбутнього
33

Hyundai Le Fil Rouge
Фото: 3dnews.
Hyundai Le Fil Rouge
Hyundai Le Fil Rouge
Hyundai Le Fil Rouge
Hyundai Le Fil Rouge

На автосалоні у Женеві південнокорейська автомобільна компанія Hyundai презентувала концептуальні автомобілі майбутнього.

Серед презентованих новинок - Le Fil Rouge, Hyundai Santa Fe і Kona Electric, пише 24tv.ua.

Hyundai Le Fil Rouge

Інформацію про концептуальне авто "червона нитка" бренд довгий час тримав у таємниці.

Автор: firstpost
  Hyundai Le Fil Rouge
Hyundai Le Fil Rouge

Автомобіль сріблястого кольору. Має обтічні "краплеподібні" форми. По усій довжині кузова збоку - виразна лінія. Авто має довгий капот та вузьку решітку радіатора. Сюди інженери вмонтували світлові прилади. Дах у Le Fil Rouge повністю скляний. Двері відчиняються у різні сторони.

Hyundai Santa Fe

Кросовер не схожий на своїх попередників. Став довшим та ширшим. Має масивну решітку радіатора і двоярусну головну оптику.

У салоні — цифрова панель приладів, 7-дюймовий дисплей і Head-up дисплей. На нього виводиться необхідна для водія інформація. Авто оснастили мультимедійною системою з модулями Apple CarPlay та Android Auto та бездротовою зарядкою для телефонів.

Автор: vedomosti
  Hyundai Santa Fe
Hyundai Santa Fe

На європейському ринку Hyundai Santa Fe четвертого покоління буде доступною з двома бензиновими двигунами 2.4 GDi та 2.4 Mpi та парою дизелів 2.0 CRDi та 2.2 CRDi. Вони працюють з 8-ступінчатою автоматичною коробкою передач. На ринок авто вийде у другому кварталі нинішнього року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женевський автосалон відмовився від дівчат-моделей

Hyundai Kona Electric

Від звичайної моделі ця відрізняється оформленням фальш-решітки радіатора та габаритами. Електрична версія довша та вища.

Авто доступне у семи кольорах кузова та трьох відтінків для даху. Для кращої аеродинаміки на електричній Kona встановлені нові бампери та спеціально розроблені колісні диски.

Автор: itc.ua
  Hyundai Kona Electric
Hyundai Kona Electric

Kona Electric оснастили двома варівнтами силової установки. Базова версія має батарею ємністю 39,2 кВт-год. Потужність мотора - 133 к.с.. Електрокросовер може проїхати на одному заряді 300 км. До "сотні" розганяється за 7,6 с. Максимальна швидкість - 167 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Женевський автосалон-2018 представив новинки стильних позашляховиків

Інша версія має батарею ємністю 64 кВт-год. потужність двигуна — 201 к.с. Запас ходу - 470 км. Завдяки швидкій зарядці кросовер зможе набрати 80% ємності батареї за 54 хв.

Серед навігацій - система запобігання зіткненню з функцією виявлення пішоходів SmartSense, моніторинг сліпих зон, контроль стомленості водія, система утримання у полосі руху, контроль швидкості та активний круїз-контроль.

Переможцем конкурсу "Європейський автомобіль року" став кросовер Volvo XC40. Кросовер набрав 325 голосів. Випередивши SEAT Ibiza з 242 балами та BMW 5-Series з 226 балами. У числі номінантів були ia Stinger - 204 бали, Citroen C3 Aircross - 171 бал, Audi A8 -169 балів і Alfa Romeo Stelvio - 163 бали.

Зараз ви читаєте новину «Hyundai показала революційні автомобілі майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути