четвер, 02 грудня 2021 16:05

УкрАВТО підписали договір з Geely щодо продажу авто

  УкрАВТО підписали договір з Geely щодо продажу авто
УкрАВТО підписали договір з Geely щодо продажу авто

Geely повертається в Україну. Найбільший вітчизняний автооператор повідомив про підписання угоди з GEELY AUTOMOBILE INTERNATIONAL CORPORATION. УкрАВТО займатиметься продажем та сервісним обслуговуванням авто.

Відповідно до підписаної угоди УкрАВТО спільно з новим партнером побудує якісну дилерську мережу, використовуючи переваги власної дилерської мережі, що об'єднує понад 50 сучасних автосервісних центрів. Також партнерство передбачає формування пакету послуг гарантійного та постгарантійного обслуговування, обладнання складів запасних частин для автомобілів Geely та навчання профільного персоналу під бренд у всіх регіонах країни.

Автомобілі всесвітньо відомого бренду будуть представлені в автосалонах УкрАВТО вже в 2022 році. Інформація про це з'явилася на офіційному веб-сайті компанії.

  Автомобілі всесвітньо відомого бренду будуть представлені в автосалонах УкрАВТО вже в 2022 році
Автомобілі всесвітньо відомого бренду будуть представлені в автосалонах УкрАВТО вже в 2022 році

У Geely Automobile International Corporation пояснюють, що вибір партнера обумовлений репутацією та експертизою УкрАВТО – власника найбільшої дилерської мережі в Україні. "Завдяки тісній співпраці між обома сторонами ми, безперечно, надамо споживачам на українському ринку першокласні продукти та послуги та створимо враження від подорожей, які перевершать очікування", – зазначив генеральний директор Geely Automobile International Corporation Майкл Сун, - Найбільший потенціал зростання українського ринку нових автомобілів керівництво Geely бачить у сегменті SUV (sport utility vehicle або спортивно-утилітарні автомобілі)".

Заступник голови керування УкрАВТО Вахтанг Васадзе заявив, що постійний розвиток та розширення портфеля продуктів є одним з головних векторів розвитку корпорації: "Ми підвищуємо конкурентоспроможність та безпеку ринку легкових автомобілів і пропонуємо нову альтернативу клієнтам, які зацікавлені в автомобільних інноваціях та досвіді мобільності, переважаючи".

Довідка:

Geely Auto – дочірня компанія глобальної Geely Holding Group. Geely Holding володіє контрольними пакетами акцій багатьох міжнародних брендів, таких як Volvo (99% акцій), Lotus (51% акцій) та Daimler AG (9,7% акцій). У 2020 році Mercedes-Benz та Geely Holding оголосили про офіційне створення глобального спільного підприємства smart Automobile Co., Ltd. Geely Holding, що управляє більш ніж 40 виробничими та складальними заводами, 8 центрами досліджень та розробок та 8 центрами дизайну в Північній Америці, Європі та Південно-Східній Азії.

УкрАВТО – найбільший в Україні оператор ринку нових автомобілів та постачальник послуг з обслуговування та ремонту автомобілів. До складу корпорації також входить Запорізький Автомобілебудівний Завод (ЗАЗ), єдине в Україні підприємство, що має повний цикл виробництва. Також УкрАВТО належить широка дилерська мережа, що налічує понад 50 сучасних автосервісних центрів, де представлені автомобілі таких всесвітньо відомих брендів як Mercedes-Benz, Maserati, KIA, Chery, Toyota, Renault, Peugeot, Opel, а також автобуси ZAZ та мотоцикли Ducati.

Зараз ви читаєте новину «УкрАВТО підписали договір з Geely щодо продажу авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути